Νίκη Καμπανιακού με το τρίτο γκολ Πέττα (video)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Νίκη μετά τις 28/10 για τον Καμπανιακό, ο οποίος έπειτα από μία ήττα και τέσσερις σερί ισοπαλίες επικράτησε 1-0 του Διαγόρα Ρόδου, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Super League 2 σήμερα Παρασκευή (6/12).
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Πέττας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 60′ (σ.σ. το τρίτο του στο πρωτάθλημα), νικώντας τον Τσιλιγγίρη, που έκανε σπουδαία εμφάνιση. Το πέναλτι κέρδισε ο Ντουμάνης σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή.
Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη πήγε στους 16 βαθμούς και ανέβηκε προσωρινά στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους 7 βαθμούς και στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.
Καμπανιακός (Γεωργιάδης): Γιακουμής, Παπακωνσταντίνου, Γαρύφαλλος (83′ Κολτσίδας), Έππας, Κολλαράς, Φροσύνης (90+2′ Π. Καθάριος), Κωτσόπουλος (90+2′ Τόρες), Ντουμάνης, Σέχου, Παπαστεριανός, Πέττας (90′ Μποζίδης).
Διαγόρας (Τερζής): Τσιλιγγίρης, Παρασκευάς (75′ Γεωργέας), Μανωλάκης, Ακουάδο (46′ Ολιβέρι), Ντιαλόσι, Δημόπουλος, Γαρουφαλιάς (62′ Παπαδόπουλος), Μπρέγκου, Τσιαντούλας, Μανιάς, Λιούμης.




Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις:
Α’ όμιλος
Παρασκευή 6/12
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ, Καμπανιακός-Διαγόρας 1-0
(60’ Πέττας)
Σάββατο 7/12
AEL FC ARENA, ΑΕΛ-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (17:00/monobala.gr)
Π. ΜΑΓΟΥΛΑΣ, Νίκη Βόλου-ΠΑΣ Γιάννινα (15:00/ΣΚΑΪ)
Κυριακή 8/12
ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, Καβάλα-ΠΟΤ Ηρακλής (12:00/ΣΚΑΪ)
Δευτέρα 9/12
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ, Μακεδονικός-ΠΑΟΚ Β’ (14:00/monobala.gr)
Β’ όμιλος
Σάββατο 7/12

Περιβολίων, Χανιά-Αστέρας Τρίπολης B’ (14:30/monobala.gr)
Κυριακή 8/12
ΑΓΥΙΑΣ, Παναχαϊκή-Ηλιούπολη (13:30/monobala.gr)
ΠΑΡΑΛΙΑΣ, Καλαμάτα-Αιγάλεω (14:30/monobala.gr)
ΣΕΡΑΦΕΙΔΕΙΟ, ΑΕΚ Β-Κηφισιά (15:00/Hybrid ΣΚΑΪ)
Δευτέρα 9/12
ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Πανιώνιος-Παναργειακός (14:30/monobala.gr)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.