ΔΕΑΒ: Κεκλεισμένων των θυρών για μία αγωνιστική η Νίκη Βόλου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Για ρίψεις κροτίδων και αντικειμένων στο παιχνίδι με την ΑΕΛ

Μπορεί η ΔΕΑΒ να κάλεσε σε ακρόαση τη Νίκη Βόλου για επεισόδιο από οπαδούς απέναντι στην αποστολή της ΑΕΛ, ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητη, όπως αναφέρει και η σχετική απόφαση, και η ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού, και τιμώρησε την ομάδα με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών!

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ: «Με την υπ’ αριθμό 31/2024 Πράξη της επέβαλε, σε βάρος σε βάρος της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε επίσημη Εθνική διοργάνωση, λόγω ρίψης κροτίδων, πετρών και λοιπών αντικειμένων από οπαδούς της στον αγωνιστικό χώρο και στην κερκίδα της αθλητικής εγκατάστασης του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου, πριν από την έναρξη και κατά την διάρκεια του αγώνα ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΕΛ, στις 21/10/2024, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Εφαρμογή άρθρου 10 του ν.5085/2024».

Aυτό σημαίνει ότι η Νίκη Βόλου θ’ αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών απέναντι στον ΠΟΤ Ηρακλής, τον οποίο θα υποδεχθεί για την 7η αγωνιστική της Super League 2. Αξίζει να επισημανθεί πάντως ότι η απόφαση αυτή της ΔΕΑΒ δεν έχει σχέση με την κλήση της Νίκης σε ακρόαση από την ίδια επιτροπή στις 29/10, για επεισόδιο προς την αποστολή της ΑΕΛ πριν την έναρξη του αγώνα, για την οποία η «κυανόλευκη» ΠΑΕ κινδυνεύει με χρηματικό πρόστιμο, βάσει της κλήσης που έγινε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.