Γκουτσίδης: «Στεναχωριόμαστε, γιατί αξίζαμε το τρίποντο»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Η δήλωση του 59χρονου τεχνικού μετά το ντεμπούτο του

Μετά το τέλος του αγώνα της Νίκης με τον Μακεδονικό, ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των κυανόλευκων, τόνισε ότι αφήνει στην ομάδα μία στεναχώρια που δεν πήρε το τρίποντο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ήμασταν αντάξιοι του ονόματος της Νίκης. Όλα τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους, σε πολλές στιγμές ήμασταν κυρίαρχοι και βγάλαμε καταπληκτικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν τελειώνεις έτσι το παιχνίδι, ενώ έχεις πάρει έναν πολύτιμο βαθμό, στεναχωριέσαι, γιατί άξιζες το τρίποντο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να πατήσουμε σε μία πολύ καλή απόδοση και σε διάρκεια, από το πρώτο λεπτό έως το 90’ . Πρέπει να αντιμετωπίζουμε έτσι όλα τα παιχνίδια και πιστεύω ότι οι νίκες θα έρθουν και θα εξασφαλίσουμε τη σωτηρία μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Δεν παίξαμε στο μισό γήπεδο, αλλά πιέσαμε ψηλά και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να έρθει κοντά στην εστία μας και αν έρθει να το κάνει χωρίς πολλές προσδοκίες. Το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Ο Μακεδονικός μας έκανε ελάχιστες ευκαιρίες και δεν κινδυνέψαμε καθόλου. Πρέπει να δουλέψουμε, για να ‘ρθουν τα εύκολα γκολ και οι νίκες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.