Mε ΠΑΟ Βάρδας στο κύπελλο την Τετάρτη η Νίκη Βόλου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Για την 4η φάση της διοργάνωσης

Το διήμερο 27-28/9 θα διεξαχθούν τα περισσότερα παιχνίδια της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, αν και υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες, ωστόσο η Νίκη Βόλου γνωρίζει ότι την ερχόμενη Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟ Βάρδας.

Αρχικά εκκρεμεί η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για το Πανθρακικός-Εθνικός, με τον Γιούχτα να περιμένει να μάθει αντίπαλο. Την Τετάρτη 27/9 θα διεξαχθεί το Αιολικός-Αναγέννηση Καρδίτσας για την 3η φάση, με τον Λεβαδειακό να είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο νικητής στον 4ο γύρο.

Τέλος, δεν ορίστηκε το Αλμωπός Αριδαίας-Καμπανιακός, καθώς αναμένεται η απόφαση της Εφέσεων για το αν ο Αλμωπός έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2 και κατά συνέπεια και στο Κύπελλο. Ήδη η ομάδα της Χαλάστρας μετρά μια πρόκριση στα χαρτιά, καθώς στον 3ο γύρο είχε κληρωθεί με τον ΟΦ Ιεράπετρας, που δήλωσε παραίτηση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 27/9

15:00 Κοζάνη-Χανιά

16:00 ΠΑΟ Βάρδας-Νίκη Βόλου

16:00 Αχαρναϊκός-Πιερικός

16:00 ΑΕΛ-Τηλυκράτης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.