Νίκη Βόλου: «Ελπίζουμε η προσπάθειά μας να έκανε χαρούμενο τον Παναγιώτη Αθανασίου»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Αποχαιρετά τον πρόεδρο του Ομίλου Φιλάθλων το αγωνιστικό τμήμα

Στην απώλεια του προέδρου του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης, Παναγιώτη Αθανασίου, αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των «κυανόλευκων» Αλέκος Βοσνιάδης, τονίζοντας ότι η ομάδα ήθελε να αφιερώσει την πρόκριση στη μνήμη του, αλλά αναγκαστικά αρκέστηκε να αφιερώσει την προσπάθεια που κατέβαλε… Παράλληλα, το δικό του μήνυμα για τον αποβιώσαντα στέλνει σύσσωμο και το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται: «Ως αγωνιστικό τμήμα, λόγω του αγώνα Κυπέλλου στο Αγρίνιο, την Τετάρτη βρισκόμασταν εκτός Βόλου και δεν μπορέσαμε να παραστούμε στην κηδεία του αγαπημένου μας, Παναγιώτη Αθανασίου, όπως θα επιθυμούσαμε.

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον απροσδόκητο χαμό του προέδρου του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης. Χθες παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να του αφιερώσουμε την πρόκριση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ευελπιστούμε η προσπάθειά μας να τον έκανε χαρούμενο, εκεί ψηλά.

Καλό ταξίδι Παναγιώτη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.