Οι συζητήσεις για τη Νίκη συνεχίζονται-Μαλεζάς στο προσκήνιο για την τεχνική ηγεσία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Περιμένοντας το αποτέλεσμα των επαφών για την αυριανή ημέρα

Μπορεί επισήμως να επικρατεί άπνοια στις τάξεις της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ωστόσο φαίνεται ότι κάτι κινείται το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά ακόμη και τη διοικητική και οικονομική ενίσχυση ενόψει της νέας χρονιάς, με επαφές να γίνονται και από εκεί και πέρα να έχουν γίνει και σκέψεις σχετικά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Ο ίδιος ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου άλλωστε είχε αναφέρει σε ραδιοφωνική του παρουσία (Blue Heart) στις αρχές Μαΐου και μετά την τελευταία ΓΣ της ΠΑΕ ότι: «Εμείς είμαστε ανοικτοί να συζητήσουμε και εντός συνόρων και εκτός αλλά με τους όρους που βάζουμε εμείς βάσει του τρόπου λειτουργίας που εφαρμόζουμε τα τελευταία έξι χρόνια και των στόχων που θέτουμε. Η ομάδα έχει καλό πρόσωπο και εντός Ελλάδας και έξω από τα σύνορα της χώρας και σκοπός μας είναι να μεγαλώσει. Αυτά τα ραντεβού έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποιες εβδομάδες, αλλά θέλουν μία διαδικασία, για να τελεσφορήσουν. Για μένα είναι πιο εύκολο να κάνω αυτές τις συναντήσεις, επειδή δραστηριοποιούμαι εκτός συνόρων. Πλέον η εικόνα της SL2 είναι καλύτερη και είναι πιο εύκολες αυτές οι συζητήσεις». Αυτό το «εκτός συνόρων» αξίζει πάντως να το κρατήσει κανείς, όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του «Μagnesiasports».

Αυτές οι πληροφορίες λοιπόν κάνουν λόγο για επαφές με αγγλόφωνο επιχειρηματία (δεν διευκρινίζουν ακόμη αν πρόκειται για Βρετανό, κι ενώ ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αγγλία) και μάλιστα που έχει επαφές με το ελληνικό ποδόσφαιρο… Ήδη φαίνεται ότι έχουν γίνει συναντήσεις, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ξέρει καλά τη… Σκιάθο όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ενώ τονίζεται ότι δεν έχει υπάρξει ακόμη τελικό αποτέλεσμα στις συζητήσεις, ωστόσο είναι σε καλό δρόμο.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για επαφές για το αγωνιστικό κομμάτι και τον σχεδιασμό που απαιτείται. Mάλιστα γίνεται και λόγος ήδη για προπονητή αλλά και για προσθήκη παίκτη. Μπορεί ο Παναγιώτης Γκουτσίδης να έκλεισε τη χρονιά στη Νίκη Βόλου και να εμφανιζόταν θετικός στο να συνεχίσει να καθοδηγεί την ομάδα, αλλά εσχάτως αναφέρεται το όνομα του Στέλιου Μαλεζά ως λύση για τον «κυανόλευκο» πάγκο. Ο Μαλεζάς που ως ποδοσφαιριστής τα περισσότερα χρόνια αγωνίστηκε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ξεκίνησε την προπονητική του πορεία από την Κ19 της ομάδας της Θεσσαλονίκης, για ν’ ακολουθήσει ο Μακεδονικός, ως τεχνικός του οποίου αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής του Α‘ Ομίλου της Super League 2 τη σεζόν 2023/24. Την χρονιά που πέρασε βρέθηκε στη Super League ως προπονητής της Καλλιθέας.

Όσον αφορά τον παίκτη που ακούγεται, πρόκειται για τον Πορτογάλο με ελβετικό διαβατήριο Moυτίνιο, που αγωνίστηκε στην ΑΕΛ την τελευταία χρονιά, με την οποία είχε ωστόσο υπογράψει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2026, έχοντας προηγηθεί η παρουσία του στην Καλλιθέα.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.