ΠΑΕ Καβάλα: «Εχθρική η διαιτησία και καταδικαστική για την ομάδα μας»

Πηγή φώτο: proininews.gr
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η ήττα από τη Νίκη Βόλου με τέρμα του Κρουθ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων  «πλήγωσε» την Καβάλα, που εξέδωσε μάλιστα και ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

«Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 αισθάνεται την ανάγκη δημόσια να διαμαρτυρηθεί εντονότατα προς κάθε κατεύθυνση και σε όλες τις ποδοσφαιρικές αρχές για τη διαιτησία, στην πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Football League,, την Κυριακή 8/3/2020.

Ειδικότερα εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας για τα τραγικά λάθη του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Ελευθέριου Κατότη της Ε.Π.Σ. Σάμου και των συνεργατών του οι οποίοι υποχρέωσαν την ομάδα μας στην άδικη ήττα. Μία διαιτητική παρουσία κάκιστη, τραγική που υπέπεσε σε πολλά και καταδικαστικά για μας λάθη, με αποκορύφωμα το κανονικό γκολ που πέτυχε στο 82’ ο ποδοσφαιριστής μας Βασίλης Γαβριηλίδης, αλλά μετά από υπόδειξη του β’ βοηθού κ. Κωνσταντίνου Τσακίρη της Ε.Π.Σ. Δράμας  προς γενική έκπληξη όλη η Ελλάδα είδε, ότι κακώς ακυρώθηκε στη ζωντανή μετάδοση του ματς από την ΕΤ-3.

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, δεν χρησιμοποιεί εκφράσεις οι οποίες φτάνουν στα άκρα αλλά πιστεύουμε ακράδαντα ότι η εχθρική διαιτησία που αντιμετωπίσαμε στην αναμέτρηση με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ήταν κάκιστη, ήταν καταδικαστική για την ομάδα μας και μιλάμε ξεκάθαρα πλέον για αλλοίωση αποτελέσματος. Με απλά λόγια δεν αποτελεί ένα τυχαίο γεγονός, αλλά είναι «έγκλημα εκ προμελέτης».

Πάγια αρχή της ομάδας μας είναι να ασχολείται μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι και όχι με τη διαιτησία και για αυτό από την αρχή της χρονιάς και παρά τις πολύ άσχημες διαιτησίες που έχουμε συναντήσει κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια, δεν προχωρήσαμε σε κάποια επίσημη διαμαρτυρία. Μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου όμως οφείλουμε να φωνάξουμε «ως εδώ και μη παρέκει». Οφείλουν όλοι να σεβαστούν τη μεγάλη προσπάθεια του προπονητικού επιτελείου, των αθλητών και των ανθρώπων γύρω από την ομάδα που αγαπάνε αυτό το άθλημα, γουστάρουν πολύ αυτό που κάνουν και καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια.

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, ελπίζει ότι η εχθρική αντιμετώπιση που βρήκαμε μπροστά μας σε προηγούμενα παιχνίδια της Football League με αποκορύφωμα το ματς με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, θα σταματήσει άμεσα, αφού δεν πάει άλλο.

Εκείνοι που πρέπει, να λάβουν τα μέτρα τους, θα πρέπει άμεσα να το πράξουν γιατί ήδη χάθηκε πολύτιμος χρόνος, ώστε οι πρωταγωνιστές των αγώνων, να είναι οι ομάδες της Football League και μόνο αυτές.

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, δηλώνει κατηγορηματικά προς κάθε πλευρά ότι ως Διοικητικό Συμβούλιο θα προστατεύσουμε με κάθε τρόπο την ομάδα μας από όλους αυτούς που δε σέβονται την ιστορία της αλλά κυρίως δε σέβονται την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.