Παιχνίδι με προοπτικές το Νίκη Βόλου-ΑΕΛ αλλά χωρίς φινάλε

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Διαμαρτύρονται για το σε βάρος τους πέναλτι οι «κυανόλευκοι»

Μπορεί να μην τελείωσε ποτέ (άγνωστο τι θα γίνει στα αθλητικά όργανα) ωστόσο η αναμέτρηση ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και ΑΕΛ είχε πολλές προοπτικές, καθώς μόλις στο πρώτο μέρος είχαν ήδη σημειωθεί τρία γκολ, με την ΑΕΛ να κάνει την ανατροπή του σε βάρος της 1-0 αλλά και να τη δίνεται ένα πέναλτι που κανείς δεν θεώρησε ότι υπάρχει παράβαση πέρα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Μόλις στο 1’ η Νίκη έγινε απειλητική, καθώς ο Κρητικός έκανε την… επέλαση από αριστερά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στον Θωμαΐδη για να καταλήξει κόρνερ.

Στο 6’ πάλι όλοι οι οπαδοί της Νίκης Βόλου φώναξαν γκολ, καθώς ο Μιράντα έκανε τη σέντρα από δεξιά, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ Σουλούκο να μην συγκρατεί καλά την μπάλα και τον Τζιώρα να κάνει διπλή κεφαλιά για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Σουλούκος όμως κυριολεκτικά στο παρά ένα κατάφερε να αποκρούσει και απλά παραχώρησε κόρνερ.

Στο 18’ η Νίκη Βόλου κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ, με τον Γαβριηλίδη να κινείται από δεξιά και να κάνει το πρώτο σουτ για να αποκρούσει ο Σουλούκος. Όμως στην άλλη πλευρά βρισκόταν ο Τζιώρας που πήρε το… ριμπάουντ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΛ για το 1-0.

Στο 21’ παραλίγο μάλιστα να γίνει και το 2-0, όταν ο Μιράντα έκανε τη σέντρα από δεξιά με τον Λογαρά να κάνει την κεφαλιά εν κινήσει και να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ. Στο 31’ πάλι μετά από αλλαγές της μπάλας έξω από την περιοχή του Σουλούκου, ο Τζιώρας έστρωσε στον Κάσσο και αυτός από κοντινή απόσταση σούταρε, για να στείλει όμως την μπάλα ψηλά άουτ.

Η Νίκη συνέχισε να έχει την κατοχή και στο 38’ ο Κάσσος γύρισε την μπάλα για να σουτάρει ο Γαβριηλίδης και να στείλει την μπάλα άουτ.

Στο 41’ πάλι έγινε το 1-1. Ο Θωμαΐδης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ογκμπόε έκανε τη γυριστή κεφαλιά για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μπάγιτς, δίνοντας έτσι νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Ενώ υπήρχε ένταση στις κερκίδες, καθώς στο γκολ της ΑΕΛ εμφανίστηκαν οπαδοί της λαρισαϊκής ομάδας στο γήπεδο, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο διαιτητής Τσιάρας υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Πεντρόσο, με τη Νίκη να διαμαρτύρεται έντονα, τονίζοντας ότι ο παίκτης της ΑΕΛ βρισκόταν εκτός περιοχής, και όσοι είδαν τη φάση εξ αρχής αυτό είπαν. Ωστόσο η απόφαση δεν άλλαξε, με τον Ογκμπόε να αναλαμβάνει την εκτέλεση για να κάνει το σκορ 1-2.

Μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε από εκεί και πέρα. Για πολλή ώρα είχαμε πλέον συμπλοκές μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, η Αστυνομία επενέβη μόλις με μία διμοιρία ΜΑΤ και ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε το παιχνίδι.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Λογαράς, Αναστασίου, Ανδρέου, Κάσσος, Παναγιωτίδης, Γραβριηλίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, Τζιώρας, Μιράντα.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Παπαγεωργίου Θ., Μαϊδανός (46’ Koσσονού), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Θωμαΐδης, Πλέγας, Παπαγεωργίου Κ., Όγκμποε, Πεντρόζο, Νικολιάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.