Ποιοι λοιπόν θα κληθούν ν’ αποχωρήσουν από τη Νίκη Βόλου; Ήδη φαίνεται τον τελευταίο καιρό ότι οι Δεληζήσης και Δημητρίου δεν υπολογίζονται, ενώ άγνωστο είναι τι θα γίνει και στην επίθεση, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τους Ροχάνο και Σιαφά.
Ο Σιαφά πάντως αναχώρησε μαζί με τον Μιράντα για την Ισημερινή Γουινέα καθώς έχουν υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας τους για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (στις 17 Ιουνίου παίζουν απέναντι στην Τυνησία).
Δεδομένου πάντως ότι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος κάνει λόγο για 22 άτομα στις προπονήσεις, δεν θα πρέπει να αποκλειστούν οι… εκπλήξεις. Από την άλλη, θα πρέπει να σκεφτεί κανείς ότι το πρωτάθλημα θα έχει ελαφρώς διαφορετική μορφή την ερχόμενη περίοδο, τουλάχιστον αγωνιστικά, με 13 ομάδες στον όμιλο, άρα λιγότερους αγώνες σε σχέση με φέτος. Βάσει του υπάρχοντος πλάνου, το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους των 13 ομάδων, με τους τελευταίους πέντε από κάθε όμιλο να υποβιβάζονται, προκειμένου να υπάρξει περαιτέρω μείωση των ομάδων, ώστε να καταστεί πιο ανταγωνιστική η Super League 2.
Βέβαια, με πέντε ομάδες να υποβιβάζονται και καλώς εχόντων των πραγμάτων δύο να προβιβάζονται (εκτός και αν έχουμε πάλι σίριαλ και γι’ αυτό το θέμα το τρέχον καλοκαίρι), ο ανταγωνισμός αναμένεται δυνατός. Η Νίκη από την άλλη καλείται να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει άνοδο, αλλά ο κόπος δεν θα είναι σε καμία περίπτωση λιγότερος από φέτος.

















