Προπονήθηκε για πρώτη φορά ο Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Οι παίκτες του Ηρακλή μπήκαν για πρώτη φορά στο Καυτανζόγλειο μετά από έναν περίπου χρόνο, δοκιμάζοντας παράλληλα τον νέο χλοοτάπητα.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Στο Καυτανζόγλειο προπονήθηκε σήμερα ο Ηρακλής-Φούρνοι Βενέτη και δοκίμασε ουσιαστικά τον νέο χορτοτάπητα του γηπέδου. Οι «κυανόλευκοι» μετά από ένα σχεδόν χρόνο επέστρεψαν στη φυσική τους έδρα και προπονήθηκαν εν όψει της αναμέτρησης με τον Εθνικό Κεραμιδίου.

Ο Θανάσης Στάικος και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να δώσουν έμφαση σε θέματα τακτικής με τους ποδοσφαιριστές να παίρνουν μια πρώτη «γεύση» από το γήπεδο, όπου θα αγωνίζονται για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Μειώνονται καθημερινά τα προβλήματα για τον Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη για τον αγώνα με τον Εθνικό Κεραμιδίου. Ο Χρήστος Σιούτας υπολογίζεται κι αυτός για την αναμέτρηση της Κυριακής (20/10), καθώς συμμετέχει πλέον στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Πλέον μοναδικοί απόντες για τους «κυανόλευκους» είναι ο Μαρκετζιάνι και ο Χιμένεθ, που την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.