Η ήττα δεν ήταν το αποτέλεσμα που ήθελε στην έδρα του ο Ολυμπιακός Βόλου απέναντι στον Πιερικό, ωστόσο αναγκαστικά οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής, με την αποστολή να είναι δύσκολη, αφού καλούνται ν’ αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Ξάνθη.
O Μάνου Καγιέχα και οι συνεργάτες του έχουν ήδη αναλύσει το παιχνίδι με τον Πιερικό αλλά και την αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον μεθαυριανό αντίπαλο την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Νεάπολης, και ξέρουν τι θα πρέπει να δουλέψουν οι παίκτες ακόμη περισσότερο για να είναι έτοιμοι να πάρουν αποτελέσματα. Η ουσία είναι η βελτίωση τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, καθώς χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια σε όλους τους τομείς, ειδικά σε ένα παιχνίδι με μία ομάδα όπως η Ξάνθη, που στοχεύει ψηλά στη βαθμολογία και στην έδρα της αναμένεται να εμφανιστεί αρκετά δυνατή.
Από πλευράς απουσιών, ο Ξύδας είναι έτοιμος. Από την άλλη εκτός είναι ο Σαλίμ Ντιαμπί, αφού δεν υπάρχει νεότερη ενημέρωση για το δελτίο του.
Θα πρέπει να φοβάται ο Ολυμπιακός Βόλου την Ξάνθη; Αν δείξει το πραγματικά καλό του πρόσωπο και οι μονάδες που διαθέτει δείξουν το ταλέντο που πραγματικά έχουν, τότε μπορούν να διεκδικήσουν αρκετά απέναντι στους «Ακρίτες».
O αντίπαλος
Όσον αφορά την Ξάνθη, και το σύνολο του Νίκου Κεχαγιά έχει απουσίες. Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου αναμένεται να είναι οι Ρασίντ και Κρητικός, ενώ στη σημερινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παπάζογου και Βιθέντε.
















