Στηρίζει Ζαγοράκη η SL2-FL

O πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στο πλευρό του Θοδωρή Ζαγοράκη τάχθηκε η Super League 2-Football League. Με δήλωσή του, ο πρόεδρος, Λεωνίδας Λεουτσάκος, εξέφρασε τη στήριξη της Ένωσης στον υποψηφιότητα του παλαίμαχου άσου στις εκλογές της ΕΠΟ.

Το μήνυμά του αναφέρει συγκεκριμένα:

«Η είδηση της υποψηφιότητας για την προεδρία της ΕΠΟ του αρχηγού της Εθνικής ποδοσφαίρου που υπέγραψε το 2004 τη μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, είναι κάτι περισσότερο από συμβολική για όσους αγωνιζόμαστε καθημερινά για την πρόοδο του αθλήματος.

Αποτελεί για όλους μας μια μεγάλη ευκαιρία να αφήσουμε στην άκρη όσα μας χωρίζουν και να αναδείξουμε όσα μας ενώνουν. Και πάνω από όλα να αγωνιστούμε ενωμένοι για να κερδίζει ο Έλληνας φίλαθλος το ποδόσφαιρο και το σεβασμό που δικαιούται.

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, θα είναι αρωγός κάθε προσπάθειας προόδου του ελληνικού ποδοσφαίρου και για αυτό χαιρετίζουμε την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ ως ιδιαίτερα ελπιδοφόρα για το χώρο μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.