
Τους διαιτητές που όρισε στους αγώνες της 23ης αγωνιστικής της Super League 2 ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των αναμετρήσεων που έχουν στο πρόγραμμά τους Νίκη και Ολυμπιακός Βόλου.
Συγκεκριμένα, το παιχνίδι Ξάνθη-Νίκη Βόλου θα διευθύνει ο Δημήτρης Μαλούτας με βοηθούς τους Γιάννη Καραγκιοζόπουλο και Γιώργο Χριστοδούλου, όλοι από την ΕΠΣ Ημαθίας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Μελτζανίδης από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής ο Γιάννης Στρατούδης (Έβρου).
Από την άλλη, στην αναμέτρηση Πιερικός-Ολυμπιακός ορίστηκε ο Άγγελος Μπακογιάννης της ΕΠΣ Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Στεφανής και Αντώνης Δίπλαρης από την ίδια ΕΠΣ, και τέταρτος ο Στέλιος Λεωνίδας (ΕΠΣ Τρικάλων). Παρατηρητής θα είναι παρατηρητής ο Ιωάννης Τζίκας (ΕΠΣ Μακεδονίας).
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι ανάμεσα σε Βέροια και ΑΕΛ, που κρίνει σε σημαντικό βαθμό την κορυφή στη βαθμολογική κατάταξη, ορίστηκαν Κροάτες διαιτητές.
















