Τεσσάρα στην Καβάλα και δεύτερη θέση για τον ΠΑΣ Γιάννινα (video)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Για την 8η αγωνιστική της Super League 2, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μία άνετη νίκη εκτός έδρας κόντρα στην Καβάλα με 2-4 και ανέβηκε μόνος στη δεύτερη θέση με 16 βαθμούς, ενώ οι Καβαλιώτες κατέγραψαν την 4η σερί ήττα και παρέμειναν χαμηλά με τρεις βαθμούς.
Μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης η μπάλα στρώθηκε στον Νικολιά μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τον 30χρονο μέσο να εκτελεί σε πρώτο χρόνο για το 0-1. Ο ΠΑΣ δεν άφησε το πόδι του από το… γκάζι και στο 16ο λεπτό έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Σκέποβιτς, που πέρασε και τον Αστρά και σημείωσε το 0-2.
Στο 40’ ο Σπανουδάκης με μακρινό σουτ που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα μείωσε σε 1-2, όμως οι Γιαννιώτες πήραν και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Λώλη να εκμεταλλεύεται το ολέθριο λάθος στην άμυνα της Καβάλας, γράφοντας με πλασέ το 1-3 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.
Ο Λώλης έβγαλε την ασίστ στο 62’ στον Νικολιά, ο οποίος με άψογο πλασέ έβαλε το δεύτερό προσωπικό του γκολ για το 1-4, ενώ στο 92’ ο Παπαδόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-4.
Βαθμολογία
1.ΑΕΛ 22 (19-5)
2.ΠΑΣ Γιάννινα 16 (12-12)
3.ΠΑΟΚ 14 (12-6)
4.Μακεδονικός 13 (11-11)
5.Νίκη Βόλου 11 (8-7)
………………………………………………
6.Ηρακλής 11 (7-7)
7.Καμπανιακός 9 (8-9)
8.Διαγόρας 6 (3-8)
9.Καβάλα 3 (6-12)
10.Εθνικός Ν. Κ. 2 (2-9)
*Εθνικός Ν.Κ. και Καμπανιακός έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.



Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.