Με διάθεση για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θα βρεθεί την Κυριακή στην Έδεσσα για ν’ αντιμετωπίσει τον Εδεσσαϊκό για την 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής ο Ολυμπιακός Βόλου, προσπαθώντας ουσιαστικά να κάνει ένα νέο ξεκίνημα το 2023.
Τα ανοιχτά μέτωπα είναι αρκετά, η βαθμολογική συγκομιδή πενιχρή, με μόλις έξι βαθμούς σε επτά αγωνιστικές, και οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να παλέψουν για την παραμονή και από εκεί και πέρα να δουν το μέλλον. Τα ευχολόγια σίγουρα δεν αρκούν, ούτε η καλή διάθεση, και οι μεταγραφές έρχονται σε πρώτο πλάνο, για να καλυφθούν κενά που είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή ο Σάκης Θεοδοσιάδης, ήτοι από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τότε δεν καλύφθηκαν.
Στα μεταγραφικά λοιπόν, αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε ο 30χρονος Χρήστος Αλεξίου στον Ολυμπιακό Βόλου, επιλέγοντας να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΟ Υπάτου. Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν, αφού οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν τελικά, και απομένει να φανεί αν ο παίκτης θα αλλάξει άποψη και θα κοιτάξει ξανά την περίπτωση του Ολυμπιακού Βόλου. Όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό, υπήρξε προσέγγιση με Σέρβο ποδοσφαιριστή, γνώστη και της ελληνικής πραγματικότητας και ιδιαίτερα της βολιώτικης(!), ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχωρά για γραφειοκρατικούς λόγους.
Ο αντίπαλος
Από την άλλη, ο Εδεσσαϊκός είναι σε φάση ανακατάταξης, μιας και άλλαξε προσφάτως προπονητή (Καραϊσαρίδης αντί Κούρτογλου) και κάποια μέλη του τεχνικού επιτελείου, ενώ ανακοίνωσε και αποδέσμευση του τερματοφύλακα Χρήστου Μυλωνά. Από την άλλη, απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου δεν θ’ αγωνιστούν λόγω τιμωρίας o επιθετικός Σάββας Σαμαράς και λόγω καρτών ο αμυντικός Βασίλης Μαγγίζης.
Πάντως, ο Ολυμπιακός Βόλου χρειάζεται και θέλει τη νίκη στην Έδεσσα, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να έχει αυτήν τη φορά στη διάθεσή του τον Αναστασίου που εξέτισε την ποινή που είχε λόγω καρτών στο παιχνίδι με τον ΠΟ Ελασσόνας.

















