Επίσημα Φεράντο στον πάγκο του Πανσερραϊκού

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του Ισπανού τεχνικού Χουάν Φεράντο, που δούλεψε για τρεις σεζόν στον ΝΠΣ Βόλος και ο οποίος αντικαθιστά τον Μιχάλη Γρηγορίου. Ο 43χρονος Ισπανός προπονητής επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 4,5 χρόνια.

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Juan Ferrando, o oποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και παίρνει θέση στον πάγκο των “λιονταριών”.

Ο Juan Ferrando είναι γεννημένος στις 2/1/1981 στη Βαρκελώνη. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα σε ηλικία μόλις 18 ετών, αποφοιτώντας από τη σχολή της Εσπανιόλ και κάνοντας την πρακτική του στην Μπαρτσελόνα Β’.

Η πρώτη του επαφή με την Ελλάδα ήταν το 2014, όταν ανέλαβε για μικρό χρονικό διάστημα τον Εργοτέλη, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στην Ισπανία και εργάστηκε στη Λιονέσα και την Λινάρες.

Το 2017 ήρθε και πάλι στη χώρα μας για τον Βόλο, με τον οποίον έκανε συνεχόμενες ανόδους από τη Γ’ Εθνική προς τη Super League, στην οποία και είχε εξαιρετική πορεία, ωστόσο ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τον οδήγησε στην παραίτηση.

Την επόμενη χρονιά βρέθηκε στην Ινδία εκεί όπου αρχικά ανέλαβε την Γκόα, με την οποία κέρδισε το Κύπελλο το 2021 και στη συνέχεια για 2,5 χρόνια ήταν στον πάγκο της Μοχούν Μπαγκάν, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής τη σεζόν 2022-23 και κυπελλούχος την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στον πάγκο της ΑΕΚ Λάρνακας.

Coach, καλώς ήρθες στην οικογένεια των “λιονταριών”».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.