Μια ανάσα από το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, 4-1 τον Παναθηναϊκό

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται ο ΠΑΟΚ έπειτα από το εντυπωσιακό 4-1 επί του Παναθηναϊκού και σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, για την 9η αγωνιστική των Play Off της Super League, έφτασε στο θρίαμβο με τα γκολ των Τάισον (37′), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (72’πεν., 90’+2′) και Αντελίνο Βιεϊρίνια (89′) εκμεταλλευόμενη σε απόλυτο βαθμό τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν.

Το πάλεψε η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, που μείωσε προσωρινά σε 2-1 με τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ (78′), ωστόσο έπεσε στην τέταρτη θέση και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (81′ Σβαμπ), Μουργκ (19′ λ. τρ. Κωνσταντέλιας), Τάισον (67′ Αντ. Ζίβκοβιτς), Ντεσπόντοφ (81′ Βιεϊρίνια), Τόμας (67′ Σαμάτα).

Παναθηναϊκός (Τερίμ): Λοντίγκιν, Χουάνκαρ (67′ Μλαντένοβιτς), Πέρεθ, Μπακασέτας (67′ Γερεμέγεφ), Σπόραρ, Μπερνάρ (85′ Βιλένα), Τσέριν (90’+2′ Λημνιός), Μαντσίνι (67′ Βαγιαννίδης), Γέντβαϊ, Κώτσιρας, Αράο.

Βαθμολογία

1.ΠΑΟΚ 77

2.ΑΕΚ 75

  1. Ολυμπιακός 73

4.Παναθηναϊκός 71

5.Αρης 55

6.Λαμία 35

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.