Η εκλογή εκπροσώπων στην Ε.Ε. της ΕΠΟ είναι το μόνο θέμα της Έκτακτης Γ.Σ. της Σούπερ Λιγκ 1, που θα λάβει χώρα στις 22/7, ημέρα Δευτέρα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα (14/7).
Αναλυτικά: «Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:
-Εκλογή Εκπροσώπων της Super League στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. που θα προκύψει μετά τις αρχαιρεσίες της 22/7/2024.
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 παρ. 2 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, η (επαναληπτική) Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα την ίδια ημέρα, μία (1) ώρα αργότερα (ήτοι στις 14:00), με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης, μέσω τηλεδιάσκεψης και χωρίς άλλη πρόσκληση».

















