Oριστική η αλλαγή ημέρας για τον αγώνα ΝΠΣ Βόλος-ΑΕΛ

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου η αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό

Οριστική είναι η αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στον ΝΠΣ Βόλος και την ΑΕΛ, για την 12 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, μετά και από τη σχετική ενημέρωση προς τις δύο ΠΑΕ από την πλευρά της Διοργανώτριας Αρχής.

Η ώρα έναρξης του αγώνα πάντως δεν αλλάζει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οπότε η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες θα αρχίσει στις 17:15.
Την ίδια στιγμή ο ΝΠΣ Βόλος συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής, καθώς δοκιμάζεται στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Κυριακή 24 Νοεμβρίου, έχοντας ως στόχο να παραμείνει σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων, μετά και την επικράτησή του επί του Παναιτωλικού την προηγούμενη εβδομάδα. Την ίδια στιγμή η ΑΕΛ θα αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τα καθαρά αγωνιστικά, όπως είναι γνωστό ο Ηλιόπουλος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, μετά τη λύση του συμβολαίου του, ενώ εκτός αποστολής θα είναι λόγω καρτών ο Χουάν Μουνίθ.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι με την Τρίπολη. Άλλωστε, ακολουθούν οι αγώνες με ΑΕΛ, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο, όπου ο ΝΠΣ Βόλος θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.