Με τους Ταξιάρχη Φούντα και Φιλίπ Μπαΐνοβιτς να συμπεριλαμβάνονται για πρώτη φορά στην αποστολή, αποτελώντας τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, ο ΟΦΗ πετάει από το Ηράκλειο σήμερα (31/8) στις 15.00 για την Αγχίαλο, προκειμένου να καταλύσει στον Βόλο ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος στις 19.30 στο Πανθεσσαλικό.
Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας με σημερινή πρωϊνή προπόνηση ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να συμπεριλάβει στην 21μελη αποστολή τους: Χριστογεώργο, Σωτηρίου, Καλαφάτη, Μαρινάκη, Χατζηθεοδωρίδη, Γκονζάλες, Χριστόπουλο, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Καραχάλιο, Ριέρα, Γκαγιέγος, Μπαΐνοβιτς, Φαϊτάκη, Κουτεντάκη, Μπάκιτς, Φούντα, Νους, Σενγκέλια, Γιουνγκ, Θεοδοσουλάκη.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Αποστολάκης, Μπρεσάν, Νέιρα ο τιμωρημένος Ισέκα και οι Μπάουμαν, Λαγουδάκης, Κ. Χνάρης, Σημαντηράκης, Ζαχαριουδάκης, Αδαμάκης, Πιστικός, Μ. Χνάρης και Φανουράκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λόγοι αποκλεισμού του Μπάουμαν από την αποστολή είναι εξωαγωνιστικοί.

















