Με βάση την ενημέρωση που έδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ άρχισαν άμεσα οι συζητήσεις για την αναπροσαρμογή και την επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, η πρόταση στην πλευρά του 22χρονου μεσοεπιθετικού είναι για τετραετές συμβόλαιο με κατά πολύ αυξημένες αποδοχές, οι οποίες υπερδιπλασιάζονται τη φετινή σεζόν.
Από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε στην πλευρά του παίκτη πως με την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία, στον ΠΑΟΚ περιμένουν να κλείσει το θέμα και να υπογραφεί άμεσα το νέο συμβόλαιο.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η διάρκεια του νέου συμβολαίου του 22χρονου άσου θα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2029 και οι ετήσιες απολαβές του θα ξεπερνούν τα 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως.
πηγή:metrosport.gr

















