“Κολοσσός” ο ΟΦΗ στο ντεμπούτο Δέλλα, 4-0 τον Πανσερραϊκό

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η έλευση του Τραϊανού Δέλλα στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ στη θέση του Πέπε Μελ έφερε διαφορετικό «αέρα» στην κρητική ομάδα, η οποία  συνέτριψε τον Πανσερραϊκό με 4-0 στο «Θ. Βαρδινογιάννης» στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί πέντε ηττών που μετρούσε σε Super League και Κύπελλο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ΟΦΗ ήταν ο νεοαποκτηθείς Άαρον Ισέκα, ο οποίος σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ του στο πρωτάθλημα (23’, 33’), με τους Λαμπρόπουλο (29’) και Μπακού (79’) να πετυχαίνουν τ’ άλλα δύο.

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 20λεπτο, ο Πανσερραϊκός είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή με την κεφαλιά του Διαμαντή στο 22’ που έφυγε παράλληλα με την εστία. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ισέκα έπαιξε το ένα-δύο με τον Μπακού, «πάτησε» στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Χόβαν κάνοντας το 1-0.

Στο 29’ ο Ριέρα εκτέλεσε κόρνερ από τα από τα αριστερά, ο Μορέιρα πήρε μία κεφαλιά προς τα πίσω κι ο Λαμπρόπουλος αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι, πλάσαρε κάνοντας το 2-0 των Κρητικών.

Το ονειρεμένο δεκάλεπτο του ΟΦΗ έκλεισε με το τρίτο γκολ στο 33’. Ο Τοράλ συνδυάστηκε με τον Μπάκου, ο οποίος βρήκε τον ελεύθερο Ισέκα. O Βέλγος σε κενή από τα αριστερά της περιοχής έκανε το 3-0.

Οι μαζικές αλλαγές του Πάμπλο Γκαρσία βελτίωσαν ελαφρώς την εικόνα του Πανσερραϊκού, ο οποίος είχε δοκάρι στο 50’ σε απευθείας φάουλ του Ουάρντα, ενώ στο 56’ ο Τομάς σούταρε ελάχιστα άουτ.

Ο ΟΦΗ παρά τις αλλαγές συνέχισε να είναι πιο απειλητικός κι έφτασε και σε τέταρτο γκολ στο 79’ με τον Μακάνα Μπακού, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Χόβαν, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της κρητικής ομάδας.

ΟΦΗ (Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον (46’ λ.τρ. Μαρινάκης), Βούρος, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Τοράλ (61’ Νέιρα), Γκαγέγος (81’ Γκλάζερ), Μπάκου, Μπάκιτς, Ριέρα (71’ Αποστολάκης), Ισέκα (72’ Λουίζ Φελίπε)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Διαμαντής (46’ Ντανκερλούι), Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (46’ Οικονόμου), Ουεντραόγκο (46’ Στάικος), Τομάς (66’ Γούλερι), Ουάρντα, Μούργος (46’ Χατζηστραβός), Άλεκσιτς.

πηγή: amna.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.