Η 20η αγωνιστική της Super League μετά το χθεσινό ματς ΝΠΣ Βόλος-Ατρόμητος 0-1 συνεχίζεται σήμερα Σάββατο (25/1) με τρεις αναμετρήσεις.
Η αρχή γίνεται στις 17:00 με τον Αστέρα Τρίπολης να φιλοξενεί την Athens Kallithea. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 13η θέση της βαθμολογίας και αναζητούν βαθμούς για να ανέβουν στην βαθμολογία, ενώ οι Αρκάδες να εδραιωθούν στις θέσεις των Play off των θέσεων 5-8.
Την ίδια ώρα, ο ΟΦΗ κοντράρεται με τον Πανσερραϊκό στην Κρήτη. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν από τον Παναιτωλικό την προηγούμενη αγωνιστική και δεν θέλουν να χάσουν άλλους βαθμούς. Από τη μεριά τους οι φιλοξενούμενοι έρχονται με φόρα από τη νίκη απέναντι στη Λαμία με 2-0.
Η τελευταία αναμέτρηση διεξάγεται στην OPAP Arena, με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τον μαχητικό Παναιτωλικό (20:00). Η «Ένωση» μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, κόντρα σε έναν αντίπαλο που τη φετινή σεζόν έχει δυσκολέψει τους μεγάλους του πρωταθλήματος.
Το σημερινό πρόγραμμα
Σάββατο 25/1
17:00 Αστέρας Τρίπολης-Athens Kallithea
Novasports 2
17:00 ΟΦΗ-Πανσερραϊκός
Cosmote Sport 2
20:00 ΑΕΚ-Παναιτωλικός
Cosmote Sport 1
Βαθμολογία
1.Ολυμπιακός 43
2.Παναθηναϊκός 39
3.ΑΕΚ 37
4.ΠΑΟΚ 34
………………………………….
5.Άρης 28
6.Αστέρας Τρίπολης 28
7.Παναιτωλικός 26
8.Ατρόμητος 25
…………………………………..
9.ΟΦΗ 24
10.Πανσερραϊκός 21
11.ΝΠΣ Βόλος 20
12.Λεβαδειακός 18
13.Αthens Kallithea 15
14.Λαμία 9
*Ένα ματς παραπάνω έχουν ΝΠΣ Βόλος και Ατρόμητος

















