Τσόχος: «Σκληρή παράγκα υπέρ του ΝΠΣ Βόλος-Ούτε αποβολή ούτε πέναλτι-Ποτέ ξανά Τσέτσιλας»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Ο γνωστός δημοσιογράφος είπε τα πράγματα με το όνομά τους

Ο Μιχάλης Τσόχος σχολίασε τη διαιτησία Τσέτσιλα στο Αγρίνιο, που θύμισε, όπως ανέφερε, εποχές σκληρής παράγκας του ελληνικού ποδοσφαίρου.
«Αν το πρωτάθλημά μας θέλει να βελτιωθεί πραγματικά, να γίνει τέτοιο που θα φτιάχνει ιστορίες ανεξίτηλες που μένουν ανεξίτηλες στο εξωτεριικό, που μεγαλώνουν τη δημοφιλία των πρωταθλημάτων, όπως της Λέστερ, θα πρέπει να φροντίσουμε να υπερασπιζόμαστε αυτές τις ιστορίες.
Αναφέρομαι στον Παναιτωλικό και τη φετινή ιστορία που είχε φτιάξει, την οποία το ελληνικό ποδόσφαιρο όχι μόνο δεν την προστατεύει με αντικειμενικές διαιτησίες, αλλά φροντίζει να δημιουργεί και προβλήματα. Αυτό που είδαμε στο Αγρίνιο ήταν βγαλμένο από τις εποχές της σκληρής παράγκας», τόνισε αρχικά στον σχολιασμό του ο γνωστός δημοσιογράφος.
«Δεν υπήρξε ποτέ αποβολή παίκτη του Παναιτωλικού, ούτε υπήρξε πέναλτι. Αν δεν το αντιμετωπίσουμε βαθιά στη ρίζα του, που σημαίνει ο Τσέτσιλας να μην ξανασφυρίξει όχι για τον επόμενο μήνα, αλλά να μην ξανασφυρίξει ποτέ, δεν θα στείλουμε μήνυμα ότι κάτι θέλουμε να αλλάξει. Ήταν ικανός να κρατήσει το ματς μέχρι το 150′, για να βάλει γκολ ο ΝΠΣ Βόλος», κατέληξε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.