Το σενάριο να διεξαχθεί το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της SL ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό έρχεται στο προσκήνιο, λόγω μη ετοιμότητας του Παγκρήτιου, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gentikoule.gr
Tο δημοσίευμα αναφέρει ότι μετά τον έλεγχο από τον υπεύθυνο αγωνιστικών χώρων της Super League 1, εντός της ημέρας πρόκειται να παρθεί η απόφαση για την έδρα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ που έχει οριστεί να γίνει την Κυριακή στις 21.30.
Σήμερα συνεδριάζει το Δ.Σ. της Λίγκας και πρόκειται να παρθεί η οριστική απόφαση με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του ορισμού στο Παγκρήτιο Στάδιο αφού το στέλεχος της Super League 1 διαπίστωσε πως ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι απόλυτα έτοιμος.
Το δημοσίευμα αναφέρει: «Όσο για το που θα γίνει το παιχνίδι; Με τα τωρινά δεδομένα, φαίνεται πως τα μοναδικά διαθέσιμα στην Super League 1 είναι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και του Βόλου. Το ΟΑΚΑ έχει βγει από το “κάδρο” αφού ήδη η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου έχει απαντήσει αρνητικά στο αίτημα της Κηφισιάς για να διεξαχθεί εκεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ενώ ακόμα και στην OPAP Arena που θα ήταν διαθέσιμη επειδή η ΑΕΚ αγωνίζεται εκτός έδρας, γίνονται εργασίες επισποράς στον αγωνιστικό χώρο.
Πλέον, τα μοναδικά διαθέσιμα γήπεδα για αυτό το Σαββατοκύριακο είναι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μιας και ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην Λάρισα με την Κηφισιά και το Πανθεσσαλικό Στάδιο αφού ο Βόλος αγωνίζεται στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.
Η Λίγκα θα συνεδριάσει στις 15.30 και κατά συνέπεια αμέσως μετά το τέλος του Δ.Σ. όπου και θα παρθεί η οριστική απόφαση».

















