Μίνο Ραϊόλα: «Με πέθαναν για δεύτερη φορά σε 4 μήνες»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η είδηση του θανάτου του Μίνο Ραϊόλα σε ηλικία 54 ετών έκανε τον γύρο του κόσμου το μεσημέρι της Πέμπτης (28/4), με τα μεγαλύτερα ΜΜΕ του πλανήτη να το παίζουν ως πρώτο θέμα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον γιατρό του πασίγνωστου μάνατζερ, Αλμπέρτο Ζανγκρίλο, ο Μίνο Ραϊόλα δεν έχει πεθάνει και μάχεται για τη ζωή του.

Ο γιατρός του ανέφερε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων – μέσα από το νοσοκομείο Σαν Ραφαέλ στο Μιλάνο – ότι ο Ιταλός μάνατζερ δίνει μάχη για τη ζωή του, διαψεύδοντας τον θάνατό του.

“Είμαι εξοργισμένος από τα τηλεφωνήματα από ψευδο-δημοσιογράφους που εικάζουν για τη ζωή ενός ανθρώπου που παλεύει για τη ζωή του” δήλωσε συγκεκριμένα στο ANSA.

“Τρέχουσα κατάσταση υγείας όσους αναρωτιούνται: εκνευρισμένος που με σκοτώνουν για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες. Επίσης, φαίνεται ότι έχω τη δυνατότητα να αναστηθώ” δήλωσε στο tweet του ο Μίνο Ραϊόλα.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.