UEFA: «Τήρηση του πειθαρχικού κώδικα»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε σήμερα Πέμπτη, στην έδρα της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στη Νιόν της Ελβετίας, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος. Στην διάρκεια της συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ ο Τσέφεριν εκδήλωσε την πρόθεσή του να επισκεφθεί στο άμεσο μέλλον την ΕΠΟ και την χώρα μας. Η ΕΠΟ εισέπραξε την στήριξή του, όπως και ότι η τάση είναι να μην αλλάζει ο Πειθαρχικός Κώδικας μεσούσης της περιόδου, κάτι που προφανώς αφορά και την υπόθεση των ΠΑΟΚ – Ξάνθη.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Τσέφεριν ο Γραμμένος, συνοδευόμενος από τον Ταμία της ΕΠΟ, Περικλή Λασκαράκη και το Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Λεωνίδα Θωμαΐδη, είχαν συνάντηση και συνεργασία επί πολλών θεμάτων με υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA. Πάντα σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από μέρους της ΕΠΟ επαναβεβαιώθηκε η κοινή προσπάθεια για τη βελτίωση και πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέσω της συνέχισης της συνεργασίας των δύο πλευρών βάσει των συμφωνηθέντων με την FIFA και την UEFA.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.