Βέλγιο-Μαρόκο για πρόκριση και υπέρβαση

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το Βέλγιο, έχοντας στόχο το 2/2 με το οποίο εξασφαλίζει πρόκριση, αντιμετωπίζει το Μαρόκο που ψάχνει την υπέρβαση. Οι «κόκκινοι διαβόλοι» κοντράρονται στην Ντόχα (15:00)(ΑΝΤ1) με την ομάδα των Ζίγιες και Χακίμι, με τους μεν να στοχεύουν στο 2/2 ώστε να τελειώνουν από τώρα με την υπόθεση πρόκριση, ενώ οι δε ψάχνουν την υπέρβαση.

Η παρέα των Ντε Μπρόινε, Αζάρ και Κουρτουά αναζητά μία καλύτερη εμφάνιση από εκείνη στο 1-0 επί του Καναδά στην πρεμιέρα, ενώ το Μαρόκο προέρχεται από το 0-0 κόντρα στη φιναλίστ του περασμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου Κροατία, το οποίο της άφησε καλή γεύση για τη συνολική της εικόνα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Βέλγιο (3-4-3/Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά – Ντεντόνκερ, Αλντεβάιρελντ, Βερτόνχεν – Καστάν, Τίλεμανς, Βίτσελ, Καράσκο – Ντε Μπρόινε, Ε. Αζάρ – Μπατσουαγί

Μαρόκο (4-3-3/Βαλίντ Ρεγκραγκί): Μπόνο – Χακίμι, Αγκέρ, Σαΐς, Μαζραουί – Ουνάχι, Σ. Άμραμπατ, Αμαλάχ – Ζίγες, Μπουφάλ, Εν Νεσιρί

Διαιτητής: Σέζαρ Αρτούρο Ράμος (Μεξικό)

Γήπεδο: Αλ Τουμάμα (Ντόχα) 44.000

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.