Πολλές ζημιές σε ταμπλό, παρκέ, αποδυτήρια στα κλειστά του Δήμου Βόλου (pics)

Εικόνες που δεν τιμούν τον αθλητισμό της πόλης

Εικόνες που δεν τιμούν τον αθλητισμό του Βόλου αντικρίζουν καθημερινά όσοι προπονούνται στα κλειστά του Δήμου Βόλου.

Στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, κατεστραμμένες πόρτες, ξεχαρβαλωμένες πρίζες, βουλωμένες και σκουριασμένες μπανιέρες χωρίς ντουζ, φθαρμένα στρώματα και σκουπίδια (ειδικά στην κερκίδα που βρίσκεται στην άκρη αριστερά, καθώς στο υπόλοιπο κλειστό η εικόνα καθαριότητας είναι καλή) συνθέτουν το σκηνικό.

Στο «Β. Παρασκευόπουλος», τελευταία το παρκέ έχει σκάσει από την υγρασία, με συνέπεια να είναι επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών κι έτσι δεν γίνονται πλέον επίσημοι αγώνες, ενώ και οι προπονήσεις έχουν ελαχιστοποιηθεί. Ειδικά ο Ιωνας έχει αναγκαστεί να χρησιμοποιεί για αγώνες και προπονήσεις το κλειστό της Πορταριάς, στο οποίο πλην των επίσημων παιχνιδιών δεν λειτουργεί η θέρμανση και είναι πολύ κρύο. Τον τελευταίο καιρό και η Αγριά έχει μετακομίσει στο κλειστό της Πορταριάς, έχοντας δώσει εκεί και ένα επίσημο ματς, ενώ κάνει κάποιες μέρες και προπονήσεις. Ο λόγος είναι ότι στο κλειστό της Αγριάς, άγνωστο πώς (σ.σ. όχι σε προπόνηση ή αγώνα), πριν έναν περίπου μήνα θρυμματίστηκε το ταμπλό της μιας μπασκέτας και το ανακάλυψε ο φύλακας.

Αν λάβουμε υπόψη ότι εδώ και αρκετούς μήνες οι κολυμβητικοί σύλλογοι είναι στα όριά τους, τραγουδώντας όλοι μαζί το … «επτά νομά σ’ ένα δωμά», αφού συνωστίζονται στο κολυμβητήριο Βασίλης Πολύμερος της Νέας Ιωνίας, όπου η κατάσταση είναι τραγική με τόσα πολλά παιδιά, καταλαβαίνουμε ότι ο αθλητισμός του Βόλου δεν διάγει και τις καλύτερες στιγμές.

Άπαντες δε αναμένουν να διορθωθούν οι ζημιές στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ, που το κρατούν κλειστό από τον περασμένο Σεπτέμβρη μετά τις πλημμύρες.

Τα προβλήματα λοιπόν είναι πολλά, με τη δημοτική αρχή να καθυστερεί χαρακτηριστικά να δώσει λύσεις, με συνέπεια οι σύλλογοι της πόλης να συναντούν μεγάλες δυσκολίες στην καθημερινότητά τους.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τα κλειστά της Νέας Ιωνίας, της Αγριάς και από το Β. Παρασκευόπουλος μέσα από τον φακό του magnesiasports:

Βουλωμένη μπανιέρα στ’ αποδυτήρια του κλειστού της Νέας Ιωνίας

Μία μικρή επιδιόρθωση χρειάζονται οι πρίζες στ’ αποδυτήρια

Ούτε με … πέντε αντιτετανικούς ορούς δεν πλησιάζει αθλητής στις συγκεκριμένες μπανιέρες, σε πολλές από τις οποίες δεν υπάρχει και ντουζ

“Ευάερα” τ’ αποδυτήρια των φιλοξενούμενων στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, οι οποίοι βλακωδώς ξεσπούν μετά από ήττες στην πόρτα. Ίσως μία σιδερένια πόρτα να αποτελούσε μία μόνιμη λύση

Ετοιμο … να υποδεχθεί τους αθλητές και τις αθλήτριες για μασάζ ή για εξέταση από γιατρό το συγκεκριμένο στρώμα, που βρίσκεται σε κατάσταση … αίσχους

Παρκέ … ruffles στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος,, όπου και … κατσίκι να βάλεις ένα διάστρεμμα θα το πάθει

Κάτω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων στο Β. Παρασκευόπουλος έχουν διαλυθεί τα πάντα. Αυτόν τον πάγκο χρησιμοποίησαν σήμερα (9/2) οι λιλιπούτειοι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου, που κάνουν αναρρίχηση

Το θρυμματισμένο ταμπλό στο κλειστό της Αγριάς

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.