Ο Στέργιος Ψιάνος είναι ένας παίκτης που θέλουν στον Ολυμπιακό Βόλου να ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα και κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση, παρόλο που φέτος τον Φεβρουάριο εγχειρίστηκε μετά από ρήξη χιαστών που υπέστη στο πρώτο ματς του 2026 με τη Βέροια εκτός έδρας με τη φανέλα του Σαρακηνού.
Ο έμπειρος μέσος μέσα στον Σεπτέμβρη θα έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις και στον Ολυμπιακό Βόλου, αν και γνωρίζουν ότι θα χάσει την προετοιμασία και θ’ αργήσει να αγωνιστεί, επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, υπολογίζοντας πως, όταν θα είναι έτοιμος, θα μπορεί να δώσει πράγματα.
Ακόμη, η ομάδα του Θοδωρή Σκούρα καλοβλέπει την περίπτωση του Βαγγέλη Ράπτη, του τερματοφύλακα, που ήταν αναπληρωματικός φέτος στον Ρήγα Φεραίο, αλλά έχει τις παραστάσεις και από τη Γ’ Εθνική και θεωρείται μία πολύ καλή λύση, ενώ έχει το δελτίο του στα χέρια και μπορεί να πάει, όπου θέλει.
Εξελίξεις αναμένονται και σε άλλα μεταγραφικά μέτωπα, αφού οι ιθύνοντες της ομάδας περιμένουν την απάντηση του στόπερ Παναγιώτη Αποστολίδη, που έπαιξε φέτος στη Γ’ Εθνική με τον Σαρακηνό, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον τόσο για τον Δημήτρη Σέττο της Αγίας Άννας, όσο και για τον πλάγιο μπακ χαφ Σωτήρη Πλιακοστάθη από την Κ19 της Νίκης, αλλά και δύο παίκτες της Α.ΠΟ.Β., τον σκόρερ Τάσο Χούμπλη (28 γκολ στη Β’ ΕΠΣΘ φέτος) και τον αμυντικό μέσο Βασίλη Τσόχα.
Εξελίξεις αναμένονται σύντομα για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, με τον Ολυμπιακό Βόλου να κινείται σε πολλά μέτωπα, θέλοντας να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ.
Παράλληλα, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι ο Τάσος Λαγός θα πει το οριστικό «ναι» στην πρόταση ανανέωσης, ενώ εκτιμάται ότι κοντά στην παραμονή είναι και ο Παπακώστας.
Επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας υπάρχει από πλευράς των ερυθρόλευκων και για τους Φώτη Καρατσόλη και Χρήστο Νούλα, που όμως, αν συμφωνήσει, θα ενταχθεί στην ομάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αρκετά αργότερα.
Χρήστος Θανασούλης



















