ΠΟΛΟ: Στην Ισπανία με Τεράσα ο Απόλλων Σμύρνης για το όνειρο της ευρωπαϊκής κούπας

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε (19:00) η ομάδα πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης, η οποία αντιμετωπίζει την Τεράσα στην Ισπανία με στόχο την κατάκτηση του πρώτου της ευρωπαϊκού τροπαίου!\

Η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» αντιμετωπίζει απόψε (19:00) την Τεράσα στον δεύτερο τελικό του Challenger Cup, έχοντας ως… προίκα τη νίκη της με 12-11 στο Σεράφειο την προηγούμενη εβδομάδα. Απόψε, καλείται να υπερασπιστεί αυτό το προβάδισμα και να κατακτήσει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της, επιχειρώντας παράλληλα να γίνει μόλις η τρίτη ελληνική ομάδα υδατοσφαίρισης που κατακτά ευρωπαϊκή κούπα!

Η αποστολή του Απόλλωνα ταξίδεψε στην Ισπανία με το κλίμα στις τάξεις της να είναι εξαιρετικό, ενώ στην αποψινή αναμέτρηση αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών και τουλάχιστον 70 φίλοι της ομάδας, οι οποίοι έκαναν το ταξίδι από τη χώρα μας!

Την αποστολή της «ελαφράς ταξιαρχίας» για το μεγάλο παιχνίδι απαρτίζουν οι Στέφανος Γαλανόπουλος, Αλέξανδρος Αλαμάνος, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, Κωνσταντίνος Μόκκας, Άγγελος Γωνιωτάκης, Μιχάλης Δίπλαρος, Διονύσης Μπραΐμης, Κωνσταντίνος Χονδροκούκης, Λάζαρ Βίτσκοβιτς, Νίκος Γαρδίκας, Αναστάσης Μυρίλος, Μανώλης Σολανάκης, Βασίλης Καβουσανός, Ιάσων Τουρκομένης.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.