Πολύ καλή εμφάνιση της Νίκης στο πανελλήνιο ανωμάλου δρόμου

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Αθλητικό Κέντρο «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» στην Τ.Κ. Πηγής του Δήμου Πύλης στα Τρίκαλα. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες (έντονη βροχόπτωση, τσουχτερό κρύο) έκαναν ιδιαίτερα «βαρύ» τον αγωνιστικό χώρο. Η συμμετοχή των αθλητών ήταν μεγάλη, καθώς έδωσαν το παρών οι καλύτεροι δρομείς απ’ όλη την Ελλάδα σ’ όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
1η θέση ΕΦΗ ΦΛΩΡΟΥ

4η θέση ΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

73η θέση ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΦΙΛΑΤΖΙΚΙΩΤΗ

78η θέση ΤΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (101 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ

66η θέση ΓΚΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (123 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ)

Επισημαίνεται ότι η Έφη Φλώρου-αθλήτρια της Νίκης Βόλου, λόγω των σπουδών της, μεταγράφηκε στο Γ.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Να σημειωθεί ότι για κάθε θέση με διάκριση που καταλαμβάνει, οι βαθμοί ισομοιράζονται στους δύο συλλόγους, ενώ η Έφη Φλώρου είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλήτρια στον Ανώμαλο Δρόμο.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος, Αποστόλης Βλαχάβας και Βάσω Κολλυμένου και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος, Δημήτρης Μπατζανός και Γιώργος Τάκη, καθώς και γονείς και φίλοι των αθλητών.

Ο πρόεδρος κι έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης και το Δ.Σ. συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιδόσεις τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.