Πολύ κρίσιμο ματς με την Καστοριά για τον Α.Σ. Βόλος 2004 στο Βοηθητικό

Πολύ κρίσιμο είναι το σημερινό (28/1) παιχνίδι για τον Α.Σ. Βόλος 2004 με την Καστοριά (15.00) στο Βοηθητικό του ΕΑΚ για την 13η αγωνιστική της Α’ Εθνικής, η οποία είναι και η τελευταία του πρώτου γύρου.

Οι δέκατες στην κατάταξη Βολιώτισσες, που θα είναι ενισχυμένες με την Ολλανδή Μαρτίνες, θέλουν να κερδίσουν, ώστε να περάσουν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι Καστοριανές από την πλευρά τους είναι στο +1 σε σχέση με τις Βολιώτισσες και στην 9η θέση, που δίνει τη σωτηρία. Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι διαιτητές Γκουντέλας, Καλογριανίτης, Κουτσώνης από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Είναι τέτοια η κρισιμότητα του ματς, που είναι κομβικό για όλη τη σεζόν, που η διοίκηση του Α.Σ. Βόλος 2004 έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους. Αναλυτικά: “Για την 13η – και τελευταία για τον 1ο γύρο – αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αύριο στις 3 μ.μ. την ομάδα της Καστοριάς, στο ΕΑΚ Βόλου. Η ομάδα μας βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πίσω από την Καστοριά, και με νίκη θα καταφέρει να βρεθεί πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Λόγω της μεγάλης σπουδαιότητας του αγώνα, καλούμε τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτριών να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα”.

Το σημερινό πρόγραμμα

11.30 ΑΕΛ-ΟΦΗ

13.00 ΑΕΚ-Σειρήνες Γρεβενών

15.00 Ολυμπιάδα Υμηττού-Ελπίδες Καρδίτσας

15.00 Τρίκαλα 2011-Παναθηναϊκός

15.00 Βόλος 2004-ΓΠΟ Καστοριάς

15.00 Νέες Ατρομήτου-Α.Ο. ΡΕΑ

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.