«Πώς θα πάρει άδεια ο Ηρακλής; Πρωτάθλημα μόνο με αδειοδοτημένες ομάδες»

Προϋπόθεση, για να μεταβιβαστεί η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, είναι να περάσει τη διαδικασία της αδειοδότησης. Ωστόσο, τη βεβαιότητά του ότι, αν τηρηθούν οι κανονισμοί, ο ΠΟΤ Ηρακλής, δεν θα πάρει άδεια εξέφρασε ο Γιώργος Παναγόπουλος.

Ο δικηγόρος, μεταξύ άλλων και του Μπόγκνταν Μόρα, φιλοξενήθηκε στο ιδιοκτησίας Αχιλλέα Νταβέλη Formedia Radio 99,8 και επεσήμανε ότι ο Ρουμάνος δεν εξοφλήθηκε, με αποτέλεσμα να γίνει εγκαίρως καταγγελία στη Διεύθυνση Αδειοδότησης.

Μεταξύ άλλων ο Παναγόπουλος δήλωσε: «Από τις 225 χιλιάδες χαρίσαμε 50 χιλιάδες, γιατί τότε μας εκλιπαρούσαν να μην υποβιβαστεί ο Ηρακλής. Τα βρήκαμε, έγινε ένας έρανος και τότε ο Ευγενίου δεν έδινε δεκάρα. Υπεγράφη συμφωνητικό στις 5/10/23. Οι 100 χιλιάδες ήταν άμεσα καταβλητέες και οι υπόλοιπες 75 χιλιάδες από τηλεοπτικά και εγγυητική. Τώρα διεκδικούμε 125 χιλιάδες, γιατί αναβίωσαν.

Το υπόλοιπο ποσό ήταν να καταβληθεί Οκτώβριο και Νοέμβριο. Έγιναν αμέτρητες καταγγελίες και εγκαίρως στην Αδειοδότηση. Βγάλαμε και διαταγή πληρωμής τον Απρίλιο για 75 χιλιάδες και έχουμε δικάσει ασφαλιστικά για άλλες 50 χιλιάδες. Ο προϊστάμενος, ο κύριος Σαράκης, μας διαβεβαίωσε ότι άπαξ και υπήρχε ποινή αφαίρεσης βαθμών, δεν μπορεί να πάρει άδεια και ότι θα τηρηθούν οι κανονισμοί. Κανονικά δεν πρόκειται να πάρει άδεια η ΠΑΕ. Αφήσαμε ως έσχατη λύση την αφαίρεση βαθμών στο Διαιτητικό.

Οι οφειλές δεν είναι μόνο στον Μάρα. Έχουμε δικάσει κι άλλες υποθέσεις, ενώ περιμένουμε αποφάσεις για τους Γιάκομπ, Ηλιάδη, Αγγελόπουλο. Το πρόβλημα είναι συνολικό. Υπάρχουν ομάδες που χρωστούν, δεν θέλουν να πληρώσουν και κάνουν τρικ με τα ΑΦΜ.

Στην ίδια κατηγορία είναι και η Παναχαϊκή. Κανονικά έπρεπε η διοργανώτρια να επιδιώξει την κάθαρση. Είναι λάθος της αυτό με τους δύο ομίλους. Αν ήθελε την κάθαρση θα έκανε πρωτάθλημα με ομάδες αδειοδοτημένες και χωρίς εμπλοκή σε στημένα.

Στη διαπραγμάτευση Ευγενίου-Μονεμβασιώτη παίζουν στις πλάτες των παικτών και λένε ότι δεν πληρώνουν τα παλιά. Δεν γίνεται έτσι. Ήθελαν αντιδικία στην υπόθεση Μάρα, πλήρωσαν 40 χιλιάδες σε δικαστικά έξοδα και μεθαύριο θα ζητούν πάλι διευκολύνσεις; Πώς γίνεται να τα παρουσιάζουν όλα μια χαρά και να λένε ότι θα πάρουν άδεια; Είναι εξαφανισμένοι, αλλάζουν διαρκώς δικηγόρους και διατυμπανίζουν ότι θα πάρουν άδεια. Τα ίδια και η Παναχαϊκή. Πού το ξέρουν; Οι κ.κ. Μπαλτάκος, Σαράκης ή δεν πρέπει να μιλάνε ή να βγουν και να πουν ότι όλα αυτά είναι παραμύθια».

Πηγή:flnews.gr

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.