Πρέκας και… Πρέκας για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο προπονητής Λάμπρος Πρέκας μαζί με τον γιο του Κλέαρχο

Η αποχώρηση Πρέκα από τον Ίωνα Βόλου συνεπάγεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasports», ενασχόληση του έμπειρου προπονητή με τον Ολυμπιακού Βόλου, και όχι μόνο σε επίπεδο ακαδημιών…

O Λάμπρος Πρέκας όλα δείχνουν ότι θα είναι ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας και μαζί του έρχεται και η πρώτη «μεταγραφή»-επιστροφή στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο λόγος για τον Κλέαρχο Πρέκα που ανήκει στον Ολυμπιακό Βόλου και τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Ίωνα Βόλου ως δανεικός, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο νεαρός καλαθοσφαιριστής θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό Βόλου για ν’ αποτελέσει μέλος της ανδρικής ομάδας αυτήν τη φορά, εκτός και αν υπάρξει θέμα σπουδών, που θα τον φέρει σε άλλη περιοχή, οπότε και αναγκαστικά σε ομάδα εκτός Βόλου.

Το αν ο Νίκος Μπουντούρης από εκεί και πέρα ασχοληθεί πέρα από τα τμήματα ακαδημίας του Ολυμπιακού Βόλου και με κάτι περισσότερο, θα φανεί στο μέλλον και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην επίσημη παρουσίαση της ενασχόλησής του με το φυτώριο των «ερυθρόλευκων»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.