Πρεμιέρα για την Εθνική Χάντμπολ Γυναικών στα προκριματικά του EURO 2024

Η Εθνική Χάντμπολ Γυναικών ρίχνεται σήμερα (11/10, 19:00) στη «μάχη» των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος απέναντι στην Κροατία.

Η Εθνική Γυναικών ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του σημερινού (11/10, 19:00) αγώνα με την Κροατία στην πόλη Κάρλοβατς, στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης (Α’ όμιλος) του EURO 2024.

H αρχηγός της ομάδας Μάγδα Κεπεσίδου δήλωσε για την αναμέτρηση: «Είναι πάντα χαρά μας να ξανασμίγει η εθνική ομάδα και να βρισκόμαστε όλες και όλοι μαζί να παλεύουμε για κοινούς στόχους! Γνωρίζουμε το δύσκολο έργο μας για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν αντιμετωπίζοντας δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στα Ευρωπαϊκά σαλόνια! Πιστεύω ότι πλέον έχουμε μάθει να μην τα παρατάμε, να αγωνιζόμαστε για κάθε φάση, για κάθε μπάλα και αυτό θα κάνουμε και αύριο».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μενέλαος Δανήλος έχει στη διάθεση του τις παρακάτω 16 αθλήτριες: Χατζηπαρασίδου, Κερλίδη, Τσικνάκη, Ζενέλι, Σεβδίλη, Σαμολαδά (ΠΑΟΚ), Μ. Κεπεσίδου, Ν. Κεπεσίδου, Φράγκου, Μανιά, Στουγιαννίδου (ΟΦΝ Ιωνίας), Ανδρίτσου, Αμβροσιάδου (Αναγέννηση Άρτας), Αργυροπούλου (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Καραμάνου (ΓΑΣ Καματερού), Ζυγούρα (Neckarsulm- Γερμανία).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.