Πρεμιέρα κόντρα στα Βριλήσσια στο ΕΑΚ για τον Α.Σ. Βόλος 2004

Ξεκίνημα για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών την Κυριακή (20/10) με τον Α.Σ. Βόλος 2004 να αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα του Α.Ο. Βριλησσίων. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 3:00 μ.μ. και θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου.

Ο Βόλος 2004 μπαίνει στο πρωτάθλημα με αισιοδοξία και θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς, ξεκινώντας με το δεξί τις φετινές του υποχρεώσεις. Η προετοιμασία κύλησε πολύ καλά παρά τα μικροπροβλήματα που παρουσιάστηκαν. Η εικόνα που έδειξε η ομάδα σε όλα τα φιλικά που έπαιξε ήταν καλή και άπαντες θεωρούν ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Η φετινή ομάδα είναι ένα κράμα έμπειρων παικτριών αλλά και νέων κοριτσιών που προωθήθηκαν για μια ακόμη χρονιά από την ακαδημία, δείγμα της πολύ καλή δουλειάς που γίνεται αλλά και του πλούσιου ταλέντου των μικρών παικτριών της ομάδας.

Από την άλλη η ομάδα της Αθήνας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, κάτι που αποδεικνύουν και οι πορείες της τα τελευταία δύο χρόνια στην Β’ Εθνική. Θυμίζουμε ότι η ομάδα των κορασίδων του Α.Ο. Βριλησσίων έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου κορασίδων την προηγούμενη χρονιά χάνοντας από την αντίστοιχη των Τρικάλων.

Για το κυριακάτικο παιχνίδι η προπονήτρια Έλενα Κουσκούνη – που θα ταξιδέψει την Κυριακή από τη Δράμα, όπου παρακολουθεί την 1η φάση για την απόκτηση του πτυχίου UEFA A, για να βρεθεί κοντά στην ομάδα – επέλεξε για την αποστολή τις: Φέγκερ Αγγέλα, Τσιλίκα Χρύσα, Βέτσικα Χρύσα, Αβντόλι Μαρία, Καρακάνα Καλλιρόη, Βαϊνοπούλου Κατερίνα, Κυριάκου Σταυρούλα, Νικάκη Βανέσα, Ιωακειμίδη Αγάπη, Παπασακελλαρίου Ευαγγελία, Κέκου Όλια, Ξάνθη Μαρία, Νεννέ Χαρά, Ανδρέου Ειρήνη, Κουλοχιέρη Δήμητρα, Κομνιώτη Καλλιόπη, Πουρσανίδου Μαρία, Γκέκα Μαρκέλλα, Νάνου Ευαγγελία.

Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο ΝΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με βοηθούς τους ΝΑΚΑ ΧΡΗΣΤΟ και ΝΤΕΛΕΖΟ ΘΩΜΑ απο την Ε.Π.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ

Η διοίκηση του Α.Σ. Βόλος 2004 καλεί όλον τον φίλαθλο κόσμο του Βόλου που αγαπάει το γυναικείο και κατ’ επέκταση το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να βρεθεί κοντά στην ομάδα και να ενισχύσει τις προσπάθειες των παικτριών…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.