Προχωρά για το φινάλε ο Ολυμπιακός Βόλου

Από τη στιγμή που χάθηκε ο στόχος της απευθείας ανόδου, ο Ολυμπιακός Βόλου προσπαθεί να βρει τα βήματά του, κάτι όμως που δεν φάνηκε στη Νίκαια την περασμένη Κυριακή, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να κοιτούν τη συνέχεια του πρωταθλήματος με μία ακόμη ήττα να καταγράφεται στην βαθμολογική κατάταξη της Football League.

O Hλίας Σολάκης «έδειξε» μετά την ήττα της ομάδας του τη συνέχεια του πρωταθλήματος, με την προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Διαγόρα Ρόδου την Κυριακή, στο γήπεδο της Νεάπολης,  να έχει ήδη ξεκινήσει.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Κουτσιανικούλη που επιστρέφει έχοντας εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Αμφίβολος είναι από εκεί και πέρα ακόμη ο Γεννάδιος Ξενοδόχοφ, ενώ άγνωστο είναι αν τελικά ο Νίκος Μπουτζίκος θα προλάβει κάποιο από τα εναπομείναντα παιχνίδια, μετά την εξάρθρωση ώμου που υπέστη στο παιχνίδι με τη Νίκη. Ένας χτύπημα που δέχθηκε από την άλλη ο Παύλος Μητρόπουλος στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ιωνικό δεν μοιάζει να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους». Όσον αφορά τις κάρτες, αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι ο Στάθης Ρόκας θα απουσιάσει για την ποινή που έχει από το παιχνίδι με το Αιγάλεω που ακολουθεί μετά την αναμέτρηση με τον Διαγόρα.

Mπορεί να υπολογίζει στην έδρα του

Με το πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται σε περίπου έναν μήνα, ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να κάνει αυτό που πρέπει στις τέσσερις εναπομείνασες αγωνιστικές για να συγκεντρώσει βαθμούς, έστω και αν έχει μείνει πίσω ακόμη και στη μάχη για την κατάληψη μιας θέσης όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατάταξη της Football League που μπορεί να έχει μεγαλύτερη υπεραξία.

Στην προσπάθεια που συνεχίζεται απομένουν τρία εντός έδρας παιχνίδια αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή με τον Διαγόρα Ρόδου, και μετά με αντίπαλο το Αιγάλεω. Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τρίγλια και στο φινάλε του πρωταθλήματος το εντός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα.  Στην καλύτερη περίπτωση λοιπόν ο Ολυμπιακός Βόλου, αν κάνει το 4/4, θα προσθέσει 12 βαθμούς στη συλλογή του,  η αξία των οποίων δεν μπορεί αυτή τη στιγμή σίγουρα να προσδιοριστεί. Από την άλλη όμως αυτός είναι ο στόχος των «ερυθρόλευκων» από εδώ και πέρα, που δεν κύλησε όπως θα ήθελαν διοικούντες, ποδοσφαιριστές και οπαδοί της ομάδας.

Το πλεονέκτημα της έδρας λοιπόν στις τρεις από τις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν, μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.