Προετοιμασία με πολλά προβλήματα για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΓΑΣ Σβορώνου

Δεν έφτανε η ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΠ Κοζάνης, που στέρησε δύο πολύτιμους βαθμούς από τον Ολυμπιακό Βόλου, έρχονται και τα προβλήματα ενόψει του αγώνα με τον ΓΑΣ Σβορώνου την Κυριακή για να προκαλέσουν πονοκέφαλο στον Κώστα Σταματίου και τους συνεργάτες του, ενόψει ενός ακόμη δύσκολου αγώνα.

Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα και διαμορφωθεί και οι βαθμολογικοί συσχετισμοί κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό Βόλου, και την Κυριακή έχει ν’ αντιμετωπίσει και μία ομάδα που κέρδισε μεν στον πρώτο γύρο αλλά η οποία είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία. Βέβαια, έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα, μοιάζει πιθανό η παραμονή να κριθεί στις 1-2 νίκες διαφορά. Αυτές τις νίκες όμως πρέπει να της πάρει ο Ολυμπιακός Βόλου…

Στα προβλήματα λοιπόν, για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, αρχικά ο Κώστας Σταματίου δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο λόγω καρτών Αλέξανδρο Αναστασίου, και πιθανότατα και τον Καρατσόλη, που λόγω τραυματισμού θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, με βάση τις τελευταίες εκτιμήσεις. Δεν είναι μόνο αυτός όμως, αφού και οι Διαμαντόπουλος και Θεοδωρόπουλος έχουν θέματα, με ενόχληση το ισχύο ο πρώτος και με ίωση που τον ταλαιπωρεί εδώ και μέρες ο δεύτερος. Τώρα ποιοι θα προλάβουν τον αγώνα της Κυριακής, είναι ένα θέμα, με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει έτσι κι αλλιώς ένα ρόστερ χωρίς πολυτέλειες πολλών εναλλακτικών λύσεων σε όλες τις θέσεις.

Η προετοιμασία αρχίζει από το πρωί της Τετάρτης για τους «ερυθρόλευκους», που είχαν ρεπό την Τρίτη. Στόχος; Η καλύτερη δυνατή εμφάνιση από εκεί και πέρα, και ότι καλύτερο προκύψει στον Σβορώνο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.