Προολυμπιακό: Στα βαθιά με Καναδά η Εθνική

Στη μάχη του Προολυμπιακού Τουρνουά της Βικτώρια ρίχνεται η Εθνική. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο αντιμετωπίζει στις 2:05 τα ξημερώματα της Τετάρτης (ΕΡΤ3) τον οικοδεσπότη Καναδά. Το ελληνικό συγκρότημα συμμετέχει στον όμιλο μαζί με την ομάδα του Νικ Νερς και μια ήττα στην πρεμιέρα δεν θα είναι καταδικαστική, αρκεί να την ακολουθήσει νίκη επί της Κίνας τα ξημερώματα της Παρασκευής (2:05).

Η «επίσημη αγαπημένη» δεν αντιμετωπίζει νέα αγωνιστικά προβλήματα, έχοντας ήδη χάσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους Παπαπέτρου, Πρίντεζη και Σπανούλη μετά τους Παπανικολάου και Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Από την άλλη, οι Καναδοί διαθέτουν οκτώ ΝΒΑερς στους οποίους ξεχωρίζουν οι Άντριου Γουίγκινς των Γουόριορς και Αρ Τζέι Μπάρετ των Νικς.

Αναλυτικά η δωδεκάδα τους: Λου Ντορτ (Θάντερ), Τρέι Μπελ-Χέινς (Κράιλσχαϊμ Μέρλινς), Νικέιλ Αλεξάντερ-Γουόκερ (Πέλικανς), Κόρι Τζόζεφ (Πίστονς), Ντουάιτ Πάουελ (Μάβερικς), Τρέι Λάιλς (Σπερς), Αρ Τζέι Μπάρετ (Νικς), Άντονι Μπένετ (Κανγκρεχέρος), Άαρον Ντούρνεκαμπ (Τενερίφη), Άντριου Γουίγκινς, Μάικαλ Μάλντερ (Γουόριορς), Άντριου Νίκολσον (Φουτζιάν Στέρτζονς).

Ο αγώνας θα γίνει στη «Memorial Arena» και με απόφαση που ελήφθη θα επιτραπεί η είσοδος στο 10% της χωρητικότητας, δηλαδή σε περίπου 800 θεατές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.