Προπόνηση στο γήπεδο του Σαρακηνού για τον Ολυμπιακό Βόλου

Mε προπόνηση στο γήπεδο του Σαρακηνού συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς οι καιρικές συνθήκες ήταν τέτοιες που οδήγησαν σ’ αυτήν την απόφαση τα μέλη της ομάδας προκειμένου να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος του προπονητικού κέντρου του Αγίου Γεωργίου, που μόλις προσφάτως δόθηκε προς χρήση.

Σε γνώριμο λοιπόν γήπεδο, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν χρησιμοποιήσει και πάλι τον συγκεκριμένο χώρο στο παρελθόν, συνεχίστηκε η προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Στέφανου Ξηροφώτου, που δείχνει σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες, και ενώ ετοιμάζεται να τους δει και σε αγωνιστική δράση την Κυριακή στο φιλικό που θα δοθεί με αντίπαλο τον Πιερικό στο προπονητικό κέντρου του Αγίου Γεωργίου, εκτός και αν ο χώρος του αγώνα αλλάξει και πάλι λόγω καιρικών συνθηκών.

Πιθανότατα Παρασκευή ο Μπαράνκο

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Μπρούνο Μπαράνκο αναμένεται στην Ελλάδα πιθανότατα αύριο Παρασκευή, προκειμένου να ενσωματωθεί στους «ερυθρόλευκους», έχοντας συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι κινήσεις πάντως για την ενίσχυση του ρόστερ συνεχίζονται, ο Σέρβος μέσος βρίσκεται στα υπόψη και γίνονται προσπάθειες προκειμένου ν’ αποκτηθεί (αν και η περίπτωσή του δεν είναι και τόσο εύκολη…) ενώ γίνονται επαφές και με εκπροσώπους άλλων παικτών, προκειμένου να ενισχυθεί το σύνολο των «ερυθρόλευκων» με στόχο να πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά.

Από την άλλη υπάρχει σίγουρα ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να ενταχθούν οι νέοι παίκτες στην ομάδα, αφού το πρωτάθλημα λέγεται ότι θα αρχίσει στις 24 Οκτωβρίου. Από την άλλη σίγουρα όσο νωρίτερα έρθουν οι παίκτες αυτοί, τόσο το καλύτερο, προκειμένου να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι νεαροί Κόφφας και Μπόλης συνεχίζουν να προπονούνται με τον Ολυμπιακό Βόλου και δεν αποκλείεται τελικά να ενταχθούν στην ομάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.