Προπονείται στη Φιλιππιάδα ο Ολυμπιακός Βόλου

Για τη Φιλιππιάδα, στο γήπεδο της οποίας θα προπονηθεί χαλαρά στις 15.00, ταξιδεύει αυτήν την ώρα η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου, που απαρτίζεται από τους Κατσούλη Σάκη, Παλιούρα Κώστα, Σταύρου Ηλία, Στουρνάρα Βαγγέλη, Τέλλο Αθανάσιο, Κωστόπουλο Γιάννη, Poci Fabricio, Οικονόμου Κώστα, Δωματά Γιάννη, Φλίγκο Κώστα, Da Costa Filipe , Στασινόπουλο Δημήτρη, Γκίτζια Βασίλη, Ιωαννίδη Βασίλη, Κολημήτρα Άγγελο, Κόκα Ανδρέα, Ευθυμιάδη Γρηγόρη, Κόκα Δήμο, Αναστασίου Αλέξανδρο και Βαγγέλη Αγγελή. Στην αποστολή δε βρίσκεται τελικά ο Ζώνας και φυσικά ο τραυματίας Μπρίτος.
Το αυριανό παιχνίδι με την Α.Ε. Καραϊσκάκης είναι το πρώτο από τα τρία ντέρμπι (με Διαγόρα Σεβαστής και Νίκη τα άλλα) που καλούνται να δώσουν οι ερυθρόλευκοι μέσα σε μιάμιση βδομάδα και τα οποία θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια.
Για την ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα ο αγώνας της Τετάρτης έχει τις ιδιαιτερότητές του, αφού είναι κόντρα στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις ένα γκολ παθητικό. Ωστόσο, η Α.Ε. Καραϊσκάκης θα έχει σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν, που είναι οι Καραγιαννίδης, Λάμπρου και Αβραμίδης, οι οποίοι έχουν παίξει στα επτά από τα οκτώ ματς μέχρι στιγμής. Έτσι, θεωρούνται σημαντικές απώλειες και μπορούν να επηρεάσουν επί τα χείρω την υποδειγματική, όπως έχει φανεί μέχρι τώρα, αμυντική λειτουργία των Αρτινών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.