Προπονητικό τριήμερο στο Πήλιο για την Εθνική Ομάδα Καράτε

Στην Ελλάδα το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε 2022

Στο Πήλιο βρίσκεται από σήμερα Παρασκευή 5 και έως την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, η Ελληνική Εθνική Ομάδα Καράτε Ανδρών-Γυναικών, για κοινές προπονήσεις με την αντίστοιχη της Βουλγαρίας.
Το προπονητικό τριήμερο θα διεξαχθεί στο Manthos Mountain Resort & Spa στα Χάνια στο Πήλιο και περιλαμβάνει πρωινές και απογευματινές προπονήσεις.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε εξασφάλισε την διαμονή και διατροφή των αθλητών της Εθνικής Ομάδας Ανδρών-Γυναικών, τριών προπονητών ενός τεχνικού υπεύθυνου και ενός μέλους της Τ.Ε. της ΕΛΟΚ από την Παρασκευή 5 έως την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο που προαναφέρθηκε στα Χάνια στο Πήλιο. Εντός του ξενοδοχείου θα υπάρχει αίθουσα προπόνησης με tatami για τις κοινές προπονήσεις των Εθνικών ομάδων των δύο χωρών υπό την επίβλεψη των προπονητών και του Τεχνικού Διευθυντή της Εθνικής Ομάδας. Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολο της ΕΛΟΚ.

 

Στην Ελλάδα το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε 2022

Δώδεκα χρόνια μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2010, η Ελλάδα θα φιλοξενήσει ξανά μία διεθνή διοργάνωση καράτε. Η βαλκανική ομοσπονδία του αθλήματος (BKF) ανακοίνωσε ότι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών 2022 ανατέθηκε στην χώρα μας και θα διεξαχθεί τον προσεχή Μάρτιο.

Ο πρόεδρος της ΕΛΟΚ, Θεόδωρος Σιετής, που εξελέγη πρόσφατα αντιπρόεδρος της BKF, επισκέφτηκε και ενημέρωσε σχετικά τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του που συνεχίζεται η ανάπτυξη των τελευταίων ετών στον ελληνικό αθλητισμό, με την Ελλάδα να φιλοξενεί ακόμα ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός. Παράλληλα χαιρέτισε την επιστροφή του ελληνικού καράτε στην ανάληψη σημαντικών διεθνών διοργανώσεων.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών Γυναικών 2022 θα διεξαχθεί το τριήμερο 4-6 Μαρτίου και η έδρα των αγώνων θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.