Προς ενίσχυση η Ανόρθωση ενόψει NL2

Οι παίκτες που φαίνεται ότι απασχολούν διοίκηση και τεχνικό επιτελείο

Την εμπειρία πλέον την έχει η Ανόρθωση από την προηγούμενη συμμετοχή της σε εθνική κατηγορία και με την επάνοδό της στη National League 2 φιλοδοξεί να κάνει σαφώς κάτι καλύτερο και να μην βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων, ακόμη και την τελευταία στιγμή, όπως έγινε την προηγούμενη φορά που κατέληξε σε υποβιβασμό…

Η πρωταθλήτρια της Α1 ΕΣΚΑΘ κινείται ήδη στο μεταγραφικό πεδίο αλλά και σ’ αυτό των ανανεώσεων με παίκτες που θα διαμορφώσουν ένα δυνατό ρόστερ, ικανό να εξασφαλίσει σύντομα και άνετα την παραμονή και από εκεί και πέρα θα φανεί αν μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Ήδη έχουν αναφερθεί τα ονόματα των Σιρολιάνη και Γιώργου Ίλτσογλου (μετά από χρόνια θ’ αγωνιστεί ξανά με τον αδερφό του Θοδωρή στην ίδια ομάδα), αλλά δεν είναι οι μόνοι παίκτες που απασχολούν τους διοικούντες και το τεχνικό επιτελείο της Ανόρθωσης, επικεφαλής του οποίου παραμένει ο Γιώργος Βλιώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η Ανόρθωση έχει στρέψει το βλέμμα της σε τρεις παίκτες. Από τη μία, ο Απόλλων Μισαηλίδης που από τον Αιολικό Βόλου είχε μεταπηδήσει την τελευταία χρονιά στη Νίκη Βόλου, είναι ένας παίκτης που απασχολεί, έχοντας και το μέλλον μπροστά του, όντας 19 ετών, αλλά και δυνατότητες με πολύ καλό περιφερειακό σουτ.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και δύο παίκτες (και ίσως όχι οι μόνοι) που έχουν μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ανόρθωσης, έχοντας ολοκληρώσει τη χρονιά στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο πρώτος είναι ο Παναγιώτης Λογοδότης, με τον 22χρονο γκαρντ να έχει κάνει καλή χρονιά με τους «ερυθρόλευκους» έστω και αν είχε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία αλλά και αντιμετωπίζοντας κάποιους τραυματισμούς. Είναι ένας παίκτης που το έχει με το σκοράρισμα και δίνει λύσεις στις θέσεις «1» έως και «3». Από την άλλη, ο Κώστας Νυδριώτης ξεχώρισε επίσης στην προσπάθεια που έκανε στη NL2 ο Ολυμπιακός Βόλου, με τον νεαρό γκαρντ να αρέσει στη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της Ανόρθωσης.

Από εκεί και πέρα στα υπόψη παραμένει και ο Γάλλος Νανζίφ Ιντό. Ο ύψους 2.01 μ. φόργουορντ, που μπορεί να αγωνιστεί και ως σέντερ θα ήθελε να γυρίσει στον Βόλο, και για οικογενειακούς λόγους, έχοντας αποχωρήσει από τη Νίκη Βόλου στα μέσα της τελευταίας χρονιάς. Άλλωστε, ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Γιώργος Βλιώρας γνωρίζει τον Γάλλο καλαθοσφαιριστή, που αγωνίστηκε τελευταία στην Κόρδοβα, στην 4η κατηγορία της Ισπανίας.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.