Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας την Κυριακή λόγω του Ράλι Κένταυρος

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας επιβάλλεται προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων την 31η Μαρτίου 2024, λόγω τέλεσης εκδήλωσης με την επωνυμία “ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” πλην των διαγωνιζομένων.

Η διακοπή κυκλοφορίας ισχύει:

  • την 31η-03-2024 (Κυριακή) κατά τις ώρες 08:00-10:00, στην Αγριά Μαγνησίας, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου από το ύψος της διασταύρωσής της με τη Λεωφόρο Δημοκρατίας έως τη διασταύρωσή της με την οδό Πηλίου.
  • την 31η-03-2024 (Κυριακή) κατά τις ώρες 08:30-14:30 στο τμήμα της Επαρχιακής Οδού Αγριάς – Μηλεών από την έξοδο του οικισμού Άνω Λεχωνίων έως την διασταύρωση προς την Ι.Μ. Παμμεγίστων Ταξιαρχών.
  • την 31η-03-2024 (Κυριακή) κατά τις ώρες 09:15-15:00 στο τμήμα της Επαρχιακής Οδού Καλών Νερών – Μηλεών από την διασταύρωσή της με την Ε.Ο. Βόλου Ζαγοράς (κάτω κλάδος) Δέλτα Μηλεών μέχρι το χωρίο Μηλιές, της Επαρχιακής οδού Μηλεών – Νεοχωρίου μέχρι τη διασταύρωσή της με την Ε.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (κάτω κλάδος) θέση Χορεύτρα και στην Ε.Ο. Βόλου Νεοχωρίου (κάτω κλάδος) μέχρι πριν το χωριό Νεοχώρι στο ύψος της εταιρείας ΛΙΘΟΡΑΜΑ.

Επίσης στα ανωτέρω τμήματα του οδικού δικτύου και κατά τις ανωτέρω ημερομηνίες και ώρες απαγορεύεται:

α. Η στάθμευση κάθε οχήματος. β. Η τοποθέτηση διαφόρων υλικών. γ. Η κυκλοφορία πεζών και ζώων.

Η ισχύς της απαγόρευσης αρχίζει από 08:00 ώρα της 31-03­2024 (Κυριακή) και λήγει μετά τη διέλευση και του τελευταίου διαγωνιζομένου αυτοκινήτου, η δε εφαρμογή της ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Βόλου και το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου κατά τόπο αρμοδιότητας.

Οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.