Προσθήκη αλλά και αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό Βόλου

Έχοντας κάνει τον σχεδιασμό ήδη από τα μέσα Μαΐου, η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου προσπαθεί να τον υλοποιήσει ενόψει της νέας συμμετοχής στο πρωτάθλημα της  Γ’ Εθνικής, ωστόσο ήδη έχουν προκύψει θέματα με αποχωρήσεις που δεν τις περίμενε κανένας μέλος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάποια δεδομένα ν’ αλλάζουν, οπότε αναζητούνται εναλλακτικές λύσεις.

Από την άλλη, ήδη έχει γίνει η πρώτη συμφωνία για ενίσχυση του συλλόγου με παίκτη, και συγκεκριμένα με τον 19χρονο Άγγελο Σταθούρο, μέχρι πρότινος μέλος του ΓΣ Βόλου με παραστάσεις στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Ο νεαρός γκαρντ έχει ξεκινήσει την πορεία του στο μπάσκετ από την ΑΕΒ Διμηνίου, και πριν τρία χρόνια εντάχθηκε στον ΓΣ Βόλου, για να κάνει το βήμα παραπάνω από τη νέα χρονιά και να πάρει χρόνο συμμετοχής με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Από την άλλη, άγνωστο είναι τι θα γίνει με τις παραμονές, αφού Μπουσκολίτης, Ευτυχίδης και Μπούρας είναι άγνωστο αν θα παραμείνουν στην ομάδα, με πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Νίκης Βόλου. Από την άλλη άγνωστο παραμένει και το αν θα βρίσκεται στο δυναμικό των «ερυθρόλευκων» και ο Μπεκρής.

Όσον αφορά τη «δυνατή» μεταγραφή στην οποία προσανατολίζονταν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, αυτή δυσκολεύει πάρα πολύ, και θα είναι έκπληξη αν τελικά προχωρήσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.