Πρωτάθλημα Παίδων ΕΣΚΑΘ: Πρώτη θέση για τον ΓΣ Αλμυρού!

Χρειάστηκε να περάσουν 23 χρόνια προκειμένου οι Παίδες του ΓΣ Αλμυρού να κατακτήσουν τίτλο σε θεσσαλικό επίπεδο, και τελικά το κατάφεραν το μεσημέρι της Κυριακής 7 Μαΐου, στο κλειστό των Φαρσάλων με 62-55 απέναντι στο σύνολο του Ίκαρου Νεάπολης Λάρισας.

Το παιχνίδι διατήρησε το ενδιαφέρον του από την αρχή μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες ν αποδίδουν καλό μπάσκετ, και τους παίκτες να ξεπερνούν  στη συνέχεια του άγχος του τελικού και την απειρία τους σε συμμετοχή σε τέτοιου είδους αγώνες.

Τελικά ο ΓΣ Αλμυρού βρήκε τις λύσεις που ήθελε και πήρε τη νίκη για να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Πλέον, η ομάδα του Αλμυρού προετοιμάζεται για τη β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων, από τις 19 έως και τις 21 Μαΐου, αντιμετωπίζοντας τους ΑΓΣ Ιωαννίνων (πρωταθλητής ΕΣΚΑΒΔΕ) και ΑΕΕΠ Χαλκίδας (πρωταθλητής ΕΣΚΑΣΕ).

Τα δεκάλεπτα: 8-13, 34-31, 47-42, 62-55

ΓΣ Αλμυρού (Τσαμπίρας): Κωνσταντάκος, Καραλής,  Καραγεώργος 16, Πολύζος, Βαζούρας, Κανατούλας 27 (3), Καλλίκας 8, Τόρης, Θεοδώρου, Ζγουλέτας, Καρίμαλης 11, Μπιντέλας.

Ίκαρος Νεάπολης (Κουτσοκέρας – Τσιρινδάνης): Σουμπενιώτης 8 (2), Πηλίτσης 31 (3), Ιωαννίδης 3,  Παναγιώτου 5, Στεργιούλας,  Νικολακούλης, Μπαράκος, Φίλιος 2,  Κούταλος 2, Στεφανούλης 4, Αποστολίδης, Παπαϊωάννου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.