Πρωταθλητής ή παράταση στο θρίλερ της Α’ ΕΠΣΘ; Όλα τα σενάρια!

Στην προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ

Σχεδόν… αυτοκτονικές τάσεις παρουσιάζει ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου, αφού με δύο ήττες από την Αγία Άννα είδε τη διαφορά των επτά βαθμών να εξανεμίζεται και να είναι μόλις στο +1, ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές, με την προτελευταία να διεξάγεται το απόγευμα της Τετάρτης (13/04).

Το ερώτημα λοιπόν παραμένει· Θα βγει πρωταθλητής ή θα δοθεί παράταση στο θρίλερ;

Το ένα σενάριο βγάζει πρωταθλητή από αύριο. Αν κερδίσει ο Πύρασος και χάσει η Αγία Άννα, τότε η ομάδα της Νέας Αγχιάλου κατακτά την πρώτη θέση, πηγαίνοντας στο +4 από την αντίπαλό του, και δεν θα έχει καμία σημασία τι θα γίνει την τελευταία αγωνιστική.

Αν οι δύο ομάδες πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στους σημερινούς αντιπάλους τους, τότε όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική με τον Πύρασο να έχει τον έναν βαθμό περισσότερο, αλλά να θέλει νίκη, γιατί αν πάρει κάτι λιγότερο η Αγία Άννα με δικό της «τρίποντο» θα τον προσπεράσει. Αν πάλι έχει απώλειες ο Πύρασος (ισοπαλία ή ήττα) και η Αγία Άννα όχι, η ομάδα του Βόλου θα είναι είτε στο +1 είτε στο +2 προ της τελευταίας αγωνιστικής και ο Πύρασος θα είναι αυτός που θα «καίγεται» και δεν θα κρατά την τύχη στα χέρια του.

Υπάρχει όμως και το σενάριο της ισοβαθμίας. Αν στην προτελευταία αγωνιστική ο Πύρασος ηττηθεί και η Αγία Άννα πάρει ισοπαλία, τότε οι δύο ομάδες θα έχουν από 27 βαθμούς και αν τα αποτελέσματα των αγώνων των δύο ομάδων είναι ίδια στην τελευταία ημέρα, τότε η ισοβαθμία θα διατηρηθεί μέχρι τέλους! Σε περίπτωση ισοβαθμίας όμως, η Αγία Άννα έχει το πλεονέκτημα, έχοντας πετύχει δύο νίκες απέναντι στην ομάδα της Νέας Αγχιάλου κατά τη διάρκεια των φετινών πλέι οφ!

Όπως και να έχει… τα νεότερα αύριο, με την ΕΠΣΘ να ορίζει για όλα τα παιχνίδια την ίδια ώρα έναρξης (16:00), ενώ έκανε γνωστούς και τους διαιτητές. Οι ορισμοί έχουν ως εξής:

Ρήγας Φεραίος-Τοξότης (Βελεστίνου, 16:00): Ρήγας, Παπαγεωργίου, Γαλάνη

Πύρασος-Ακρόπολη («Παντελής Μαγουλάς», 16:00): Κούστας, Τασιόπουλος Κ., Κίττος

Σαρακηνός-Αίας Σούρπης (Σαρακηνού, 16:0): Ρίζος, Γεωργαντζής, Καρακίτσιος

Αγία Άννα-ΓΣ Αλμυρού (Βασδέκειο, 16:00): Καλορογιάννης, Σακκάς Π., Σακκάς Δ.

Όσον αφορά την τελευταία αγωνιστική, είναι δεδομένο ότι οι αγώνες Πυράσου και Αγίας Άννας θα οριστούν ίδια ημέρα και ώρα (πιθανότατα Σάββατο). Οι αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ είναι οι εξής:

Τοξότης-Πύρασος Νέας Αγχιάλου

Ακρόπολη-Ρήγας Φεραίος

Αίας Σούρπης-Αγία Άννα

ΓΣ Αλμυρού-Σαρακηνός.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.