Πρωταθλήτρια στην κατηγορία Κ15 της ΕΠΣΘ αναδείχθηκε η ομάδα της Αγίας Άννας κερδίζοντας στον τελικό τον Αίαντα Σούρπης με 5-1. Σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:
“Η U15 της Αγίας Άννας κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θεσσαλίας χθες στο Βασδέκειο, επικρατώντας με 5-1 του Αίαντα Σούρπης στον τελικό.
Το τρόπαιο ανήκει σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν φέτος, στον προπονητή Παναγιώτη Μαρέδη και στην προπονήτρια τερματοφυλάκων Νικολέττα Κανιάκα. Η ομάδα περιλαμβάνει αθλητές Κ14 και Κ15, παιδιά που παίζουν σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο για να μαθαίνουν καλύτερα και να εξελίσσονται γρηγορότερα.
Χθες (9/5), όλα τα παιδιά πήραν συμμετοχή στον τελικό, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς, και όλοι πανηγύρισαν μαζί – με γέλια, αγκαλιές και το αναπόφευκτο μπουγέλο στον προπονητή.
Συγχαρητήρια στον Αίαντα Σούρπης και τον ΝΠΣ Βόλου όπως επίσης και τη Δήμητρα Ευξεινούπολης για τον υγιή ανταγωνισμό και την αθλητική συμπεριφορά. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας για τη δουλειά και την αφοσίωση”.

















