Ανακοίνωση-κάλεσμα προς τους φίλους της ομάδας εξέδωσε η διοίκηση του Πρωτεσιλάου για το παιχνίδι της Κυριακής (11/10, 16.00) με τη Δήμητρα. Αναλυτικά:
“Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 4 το απόγευμα, ο ΑΜΣ Πρωτεσίλαος Πτελεού υποδέχεται στο γήπεδό του τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Μια νέα αγωνιστική χρονιά έχει ξεκινήσει και μαζί της συνεχίζεται μια προσπάθεια που δεν αφορά μόνο το αγωνιστικό κομμάτι.
Ο Πρωτεσίλαος προχωρά με ένα σύνολο στο οποίο συνυπάρχουν νέοι και έμπειροι ποδοσφαιριστές, με στόχο να δημιουργηθεί μια ομάδα ανταγωνιστική, με συνέχεια και προοπτική. Μια προσπάθεια που συνδέει το παρελθόν και την ιστορία του συλλόγου με τη νέα γενιά που καλείται να αποτελέσει το μέλλον του.
Ταυτόχρονα, σημαντική δουλειά γίνεται και εκτός γηπέδων, από τη διοίκηση και τους ανθρώπους που στηρίζουν καθημερινά τη λειτουργία του συλλόγου, ώστε ο Πρωτεσίλαος να συνεχίσει να έχει ενεργή και αξιοπρεπή παρουσία στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Και αυτή η προσπάθεια δεν μπορεί να αφορά μόνο όσους βρίσκονται μέσα στο γήπεδο. Γνωρίζουμε ότι αυτές τις ημέρες οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες. Η ελαιοσυγκομιδή αποτελεί μια απαιτητική περίοδο για τον τόπο μας και ο χρόνος όλων είναι πολύτιμος. Όσοι όμως έχουν τη δυνατότητα, ας βρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο.
Όχι μόνο για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα, αλλά για να στηρίξουν μια προσπάθεια που γίνεται συνολικά για την ομάδα του τόπου μας. Γιατί η στήριξη μιας ομάδας δεν κρίνεται μόνο από το αποτέλεσμα. Κρίνεται και από την παρουσία, την ενθάρρυνση και την εμπιστοσύνη στην προσπάθεια που γίνεται, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ο Πρωτεσίλαος έχει τη δική του ιστορία. Έχει ανθρώπους που φόρεσαν τη φανέλα του, ανθρώπους που συνεχίζουν να προσφέρουν και μια νέα γενιά που καλείται να γράψει τα δικά της κεφάλαια. Παλιές αξίες, νέα πρόσωπα, ίδια φανέλα. Την Κυριακή, η ομάδα έχει ανάγκη τη δική της έδρα.
Έχει ανάγκη τον κόσμο του Πτελεού”.



















